PET SHOW 2012 AÇILDI, KAÇIRMAYIN!

Ege'de yaşayan hayvan severlerin büyük ilgi gösterdiği PET SHOW 2012 15. Evcil Hayvan Şov çok sayıda Ana Okulu Öğrencisinin katılımayla İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda açıldı. Evcil Hayvana dair herşeyin ortaya konulduğu oranizasyon kapsamında, sayısız etkinlik düzenlenecek.

27 Eylül 2012 Perşembe 15:52
PET SHOW 2012 AÇILDI, KAÇIRMAYIN!

  Efor Fuarcılık'ın sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirdiği PET SHOW Evcil Hayvan Show'un bu yıl 15.'si düzenlendi. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 4 nolu sergi salonundaki organizasyonun açılışını Ana Okulu öğrencileriyle birlikte hayvan severler yaptı. sevimli dostların bir defilede sunduğu açılışta konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele,  Doğa ve hayvan sevgisini gelecek kuşaklara aktarılmasını ve bu duygunun toplumun belleğine pekişmesini sağlama hedefinde olduklarını söyledi. Eyigele, "Toplumsal bir misyonu yerine getirdiğimiz için bu organizyon binlerce hayvan severin ilgisini çekiyor. Her yıl kent merkezinde düzenlediğimiz PET SHOW Evcil Hayvan Show Türkiye'deki hayvan dostlarımızın en kapsamlı platformu olmaya devam ediyor. Ecil hayvanların ve onlara bakan dostlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak en güncel bilgiler bu çatı altında ücretsiz olarak ediniliyor. Pet sektörünün seçkin firmaları kurdukları standlarında ürün ve hizmetlerini nihai tüketicinin karşılaştırmalı olarak tercih edeceği bir ortamda tanıtıyorlar. 4 gün boyunca gerçekleştirilecek her etkinlik ziyaretçilerimize eğlence dolu saatler yaşatırken özendirici bilgilerde sunuyor. Gerek katılımcılarımız gerekse ziyaretçilerimiz her yıl olduğu gibi bu sene de eminim övgü dolu sözlerle organizasyonumuzdan ayrılacaklar. Dünya hayvanları koruma günü öncesindeki PET SHOW'da  Doğayı birlikte paylaştığımız hayvanların, doğanın dengesinin korunmasında önemli bir yeri olduğunu, doğanın bütün hayvanların denge içinde yaşamasıyla güzelliğini devam ettirebildiğini anlatacağız. Ne kadar kanun konulursa konulsun yapılan bazı aymazlıkların, bilinçsiz müdahalelerin gelecek kuşaklara miras bırakacağımız dünyayı ne kadar kararttığını söyleyeceğiz. Bu anlamda PET SHOW bir kez daha kendi üzerine düşen misyonunu yerine getirecek"dedi.

           
            Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından havan severler ve çocuklar stantları ziyaret etti. Neşeli etkinlik ve yarışmaların havasına kendilerini kaptırdı. PET SHOW 2012 kapsamında pet sektöründeki 60 firma stand açtı. standlarda evcil hayvanlar, pet, gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, aşı, tıbbi malzemeler, muayene ve hastane ürünleri, akvaryum, ısıtıcılar, aydınlatma, süs balıkları, ilaçlar, su, kum gibi çok sayıda ürün ve hizmetler tanıtılıyor.
           
            15. kez düzenlenen Evcil Hayvan Show'da çok sayıda yarışma gerçekleşecek. Temiz mama.com sponsorluğunda sahibine en çok benzeyen kedi ve köpek yarışması, Sultan kedi ırkları derneği kedi güzellik yarışması, Köpek ırkları federasyonu köpek ırkları yarışması, Akvaryum düzenleme yarışması, renkli görüntülerin yaşanmasına neden olacak. PET SHOW 2012'de tiyatro, defile ve animatör gösterileri ziyaretçilere unutulmaz saatler yaşatacak nitelikte. İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek K9 köpek gösterisi nefesleri kesecek. Arama kurtarma köpeklerinin maharetleri hayvan dostlarının göğüslerini kabartacak. 4 gün sürecek PET SHOW 2012 15. Evcil Hayvan Show saat 11:00 ile 20:00 arasında ziyaret edilebilecek. Kültürpark, ulaşım kolaylığı ile etkinlik süresince yoğun bir ziyaretçi kitlesini ağırlayacak. Haftasonunda stantlar ve etkinlikler hayvan dostlarından büyük ilgi görecek. PET SHOW 2012 30 Eylül 2012 tarihinde tamamlanacak.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol