İZMİRLİLER BELEDİYE İLE GEDİZ'İN OYUNCAĞI MI?

Aktarmalı ulaşım mağduru İzmirliler, bu kez de İZBAN'ın arıza ve elektrik kesintileri ile mücadele ediyor. Büyükşehir Belediyesi, GEDİZ Elektriği, GEDİZ Elektrik ise belediyeyi suçluyor, olan İzmirlilere oluyor!

08 Ekim 2014 Çarşamba 12:44

 Aktarmalı ulaşım sistemi ile perişan edilen İzmirli, şimdi de yoğunluğun arttığı İZBAN'da çile çekiyor. Arıza yapmadığı gün sayılı olan, sefer saatleri birbirini tutmayan İZBAN trenleri, son günlerde de elektrik kesintileri nedeniyle seferlerini gerçekleştiremiyor. İzmirlilerin büyük tepki gösterdiği olay içinse Büyükşehir Belediyesi, GEDİZ Elektriği, GEDİZ Elektrik ise Büyükşehir Belediyesi'ni suçluyor. Olansa İzmirlilere oluyor.


İNSANLARI İLK İSTASYONDA İNDİRDİLER
Tek bir metro hattı ile ulaşımda aktarmalı sistem uygulaması başlatarak, İzmirlileri adeta çileden çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi, hafif raylı sistem İZBAN'da da arıza ve kesintileri önleyemiyor. Bugün yine sabah saatlerinde tam da mesai saati başlangıcında elektrik kesintisini gerekçe gösteren İZBAN trenleri, hem Aliağa hem de Cumaovası seferlerini yarım bıraktı. Yaklaşık on beş dakika boyunca hiçbir anons yapmaksızın trenlerde bekleyen İzmirliler, daha sonra 'Elektrik kesintisi nedeniyle alternatif ulaşım araçlarını kullanınız' uyarısı ile ilk yakın istasyonda indirildi. 

DURAKLAR DOLDU, TAŞTI...
Duraklarda dakikalarca boş bir otobüs gelmesini bekleyen vatandaşlar, özellikle Büyükşehir Belediyesi'ne sert tepki gösterdi. Başkan Aziz Kocaoğlu'nun aktarmalı ulaşım sistemi ile İzmirlileri cezalandırdığını belirten vatandaşlar, " Böyle belediyecilik ne görüldü ne de duyuldu. Vatandaşa karşı sistem, hizmet olmaz. Bir Allah'ın kulu bu ucube sistemi istemiyor. Ne yaşlılar, ne gençler... Herkes şikayetçi, herkes illallah etmiş durumda. Bunda bu kadar ısrar etmek bile bile, gözgöre göre İzmirlileri cezalandırmaktır" dediler.

İZBAN'I BİLE MAHVETTİLER!
İZBAN gibi son derece güzel bir projenin bile beceriksiz yönetim dolayısıyla perişan hale getirildiğini öne süren vatandaşlar, " İZBAN'ı kim yönetiyorsa, kim idare ediyorsa istifa etmelidir. Gün geçmiyor ki trenler arıza yapmasın ya da elektrik kesintisi yaşanmasın. Kurumlar birbirini suçluyor. Kimse sorumluluğu üzerine almıyor. Olan bizlere oluyor. Yeter artık" dediler.



yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.10.2014 09:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol