İSTANBUL 'EGE-KOOP'U KONUŞUYOR...

Şişli Belediyesi ile Sanat Danışmanı Ali Kocatepe’nin birlikte organize ettiği 'Şişli İzmir Günleri’ne, İzmir’in gözde markası Ege-Koop damgasını vurdu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “ Ege-Koop gibi dev bir marka organizasyona ayrı bir renk kattı” derken Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Aldığımız talepler, gösterilen ilgi bizi bile şaşırttı. Ege-Koop İstanbul’u çoktan fethetmiş.” dedi.

17 Eylül 2012 Pazartesi 12:00
İSTANBUL 'EGE-KOOP'U KONUŞUYOR...

 Ali Kocatepe’nin önerisi üzerine harekete geçen Şişli Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi, Konak Belediyesi ve Ege-Koop’un da katkı sunduğu ‘İzmir Günleri’nin yıldızı İzmir’in toplu konut devi Ege-Koop oldu. Pek çok İzmirli firmanın stand açtığı ve EXPO 2020 yolunda İzmir’in tanıtımının da gerçekleştirildiği etkinlikte Ege-Koop standı adeta doldu taştı. Maçka Sanat Parkı’ndaki standa Ege-Koop’un bugüne kadar gerçekleştirdiği 11 kentsel dönüşüm projesini yakından inceleme fırsatı bulan İstanbullular, Güzelbahçe’de ormanın içinde yeralan muhteşem deniz manzaralı Dört Mevsim Konakları Projesi’ne ise hayran kaldı. Hem Dört Mevsim Konakları hem de Menemen Seyrekte’ki Keyifli Yaşam Evleri için çok sayıda talep toplayan Ege-Koop, ayrıca İstanbullu bazı firmalara da kentsel dönüşüm konulu sunumlar yaptı.


SARIGÜL: EGE-KOOP ETKİNLİĞE AYRI BİR RENK KATTI…
Ege-Koop standını ziyaret edenler arasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de vardı. İzmir’in önemine değinen, Ege-Koop’un da İzmir’in gurur kaynağı haline geldiğini belirten Sarıgül, “ Etkinlik tamamen İzmir aşığı sanatçımız Ali Kocatepe’nin fikridir. Bu öneriyle geldiğinde biz de hiç düşünmedik. Kendisi de etkinliğin Sanat Danışmanlığı’nı yürüttü zaten. Bu sayede İzmirli dostlarımızla bir araya gelme fırsatını bulmuş olduk. Ege-Koop gibi dev bir markayı etkinliğimizde görmüş olmak da bizi ayrıca mutlu etti. Çünkü Ege-Koop bir İzmir markası ancak artık ünü İzmir’in dışına taşan bir marka. Kentsel dönüşümün öncü kuruluşu bu markaya sadece İzmir’in değil tüm Türkiye’nin sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Önümüzdeki süreçte Türkiye kentsel dönüşümü konuşacak. Kanaatimce Ege-Koop bu sürecin en önemli aktörlerinden biri olacak. Çünkü dönüşümde en önemli olgu güvendir. Ege-Koop’a duyulan güveni zaten biliyorduk, bu etkinliğimizde de birkez daha şahit olduk. " dedi.
ASLAN: “GÖSTERİLEN İLGİ BİZİ BİLE ŞAŞIRTTI…”
İki gün süren etkinliğe sponsor olarak destek verdiklerini, İzmir’in İstanbul’da tanıtımına katkı sunmaktan dolayı da mutlu olduklarını dile getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ise, “ İstanbulluların Ege-Koop’a gösterdiği yakın ilgi, projelerimize yönelik talepleri bizi bile şaşırttı. Doğrusu bu kadarını beklemiyorduk. İki günlük etkinlikte Ege-Koop standı doldu, taştı. Öyleki stand görevlilerimizin sayısını artırmak zorunda kaldık. Özellikle Dört Mevsim Konakları Projemiz için çok sayıda talep aldık. Ayrıca mini anketler düzenleyerek, İstanbulluların yönelimini belirlemeye çalıştık. Ziyaretçilerin çoğu Ege-Koop’u zaten bildiğini, güvenilir bir kuruluş olarak gördüklerini belirtti. Bu da bizi oldukça mutlu etti.” diye konuştu.
“İSTANBUL’U ÇOKTAN FETHETMİŞİZ…”
İstanbul’daki etkinliğin Ege-Koop’un Türkiye’ye açılma kararının ne kadar isabetli olduğunu da birkez daha ortaya koyduğunu belirten Aslan, “ Ege-Koop’un marka bilinirliliği, ünü ulusal düzeyde çoktan yayılmış durumda. Gördük ki, aslında Ege-Koop İstanbul’u çoktan fethetmiş.” ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol