GEDİZKENT MENEMEN'E ÇOK YAKIŞACAK

İzmir’in güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege-Koop, ‘Bugünün Yatırımı, Yarının Kazancı’ sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi’nin temelini törenle attı.

17 Mayıs 2014 Cumartesi 16:36
GEDİZKENT MENEMEN'E ÇOK YAKIŞACAK

 İzmir’in güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege-Koop, ‘Bugünün Yatırımı, Yarının Kazancı’ sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi’nin temelini törenle attı. Kubilay Anıtı ve belediyenin ‘prestij projesi’ olan Tepe Sosyal Tesisleri’ne komşu Gedizkent, toplam 27 milyon liraya malolacak ve sahiplerine 2016 yılında teslim edilecek.

Atatürk Mahallesi’nde düzenlenen törene Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop Danışma Kurulu Onursal Başkanı Öcal Uluç, DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, proje ortakları ve çok sayıda Menemenli katıldı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Gedizkent’in isim babası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “ Sevgili Hüseyin Aslan abim projenin adı ne olsun diye sorduğunda hiç düşünmeden Gedizkent olsun dedim çünkü Menemen, Gediz Nehri ile bütünleşmiş bir yöredir. İnanıyorum ki, Gedizkent inşa edildiğinde Menemen’in değerine değer katacaktır. Ege-Koop, Menemen’e ciddi eserler kazandırmıştır. Villakent gibi bir mucizeyi gerçekleştirmiş, 1995 yılında tamamlanan 2 bin konut  başlanan Egekent 2 ile yörenin sağlıklı yapılaşmasının önünü açmıştır” dedi.

ŞAHİN: HÜSEYİN BAŞKAN’IN YERİ AYRI…
“ Gerek Hüseyin Aslan gerekse tüm Ege-Koop ailesinin biz Menemenliler için ayrı bir yeri var” ifadelerini kullanan Şahin, “ Bu yatırımı da yine ilçemize uygun gördüğü için Hüseyin Başkanıma candan teşekkür ediyorum. İkimizde çalışmayı, üretmeyi seviyoruz. Atatürk’ün ‘dinlenmeyi düşünmeyenler yorulmazlar’ sözünü şiar edinmiş kişileriz. Tek amacımız var o da daha fazla hizmet” dedi.

ASLAN: EGE-KOOP BÖLGEYİ KALKINDIRDI…
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, konuşmasında Ege-Koop’un bölgeye yaptığı katkılara dikkat çekti, Egekent 2 ile başlayan Villakent ve Keyif Yaşam Evleri ile devam eden süreci anlattı ve o günden bugüne Menemen’in gelişimini gözler önüne serdi. Şimdi Gedizkent ile dördüncü projeyi aynı bölgede hayata geçirdiklerini kaydeden Aslan, “ Gedizkent, her bütçeye, her keseye uygun bir proje. Ucuz, sağlıklı ve modern konut yapmayı bunu da en uygun fiyatla sunmayı amaç edindik. 190 konutluk projedeki 2+1 ve 3+1 dairelerimiz 105 bin liradan başlıyor. Lüks dairelerde ne varsa bu projede de onlar var. Gedizkent sayesinde dileyen herkes ev sahibi olacak” diye konuştu.

“FIRSATI KAÇIRMAYIN…”
Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini, 190 konutun yüzde 50’ye yakınının şimdiden sahiplerini bulduğunu kaydeden Aslan, şunları söyledi: “ Menemen’in en güzel mahallelerinden Atatürk Mahallesi’nde, eşsiz Menemen Ovası’na ve ilçe merkezine hakim noktada, İZBAN’a 900 metre yakınlıktaki bu projeyi 2016’da teslim edeceğiz. Çevresinde sağlık merkezi, okullar, alışveriş mekanları mevcut. Ayrıca 5 bin kişinin istihdam edileceği Plastik Organize Sanayi Bölgesi de yine bu bölgede. Hem bir kez daha dar ve ortagelirli insanlarımızı ev sahibi yapacağız, hem ilçe ekonomisine katkıda bulunacağız hem de Menemen’in yaşam kalitesini bir kat daha yukarıya taşıyacağız.” 










yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.05.2014 16:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol