BU FİYATA BU FIRSAT KAÇMAZ!!!

Konut mimarisindeki teknolojik gelişmeler artık sınır tanımıyor. İnşaat sektörünün öncü firmalarından Fe Metal İnşaat, son teknolojik gelişmelere uygun olarak ‘Narlıdere Yeşil Evleri’ni sağlam zemin üzerine depreme ve neme dayanıklı c35 beton kullanarak inşa etti. ‘Narlıdere Yeşil Evleri’nin bir başka çarpıcı özelliği ise her bütçeye uygun fiyatları…

23 Aralık 2011 Cuma 17:11
BU FİYATA BU FIRSAT KAÇMAZ!!!

 Van depreminin önemini bir kez daha belgelediği güvenli konut üretimi konusunda hükümet önemli yasal düzenlemeler hazırlarken sektörün lider kuruluşları da müşterilerine özellikle bu konuda güven vermenin uğraşı içinde. Kurulduğu 1989 yılından itibaren hızla büyüyen ve bugün itibariyle İzmir’in öncü inşaat firmalarından biri haline gelen Fe Metal Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş., de projelerinde her türlü teknolojik yeniliğe yer veren firmalardan biri olarak dikkat çekiyor. Öyle ki firma son olarak Narlıdere’de kendi arsası üzerine kurduğu ‘Yeşil Evleri’ni güven ve huzur prensibi üzerine inşa etti. 


HEM DOĞA HEM DE KENT İLE İÇİÇE…
“Aldığınız evin penceresini değiştirebilir, banyosunu yenileyebilirsiniz ama binanızı yıkıp temelini yeniden atamazsınız” sloganı ile de adından söz ettiren Fe Metal İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere bina yapımında kullanılan beton cinsinden, demirine, yalıtımından seramiğine tüm detayları sormalarını tavsiye ediyor. Sağlam zemin üzerine depreme ve neme dayanıklı C35 beton kullanılarak inşa edilen ‘Narlıdere Yeşil Evleri’, 5 kat ve 14 daireden oluşuyor. Coğrafi konumu sayesinde doğayla iç içe olan bir bölgede… İzmir'in en büyük sağlık kuruluşu  Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne araçla 5 dakika mesafede bulunan Yeşil Konfor Evleri, deniz kıyısına ise 10 dakika mesafede.
 
FİYATLARI ÇOK UYGUN…
İleri teknoloji kullanılarak inşa edilen Narlıdere Yeşil Evleri’nin bir diğer çarpıcı özelliği ise, benzerlerine kıyasla fiyatlarının çok ama çok uygun olması. Öyle ki bir başka projede sadece 60 metrekarelik 1+1 daire alınabilecek fiyata 136 metrekare 3+1 daire sahibi olabilmek mümkün. ‘Narlıdere Yeşil Evleri’nde 145 bin lira ile 260 bin lira arasında fiyatlarla ev sahibi şansını yakalamak için acele edin.
KREDİ FIRSATI…
İş Bankası’ndan 60 ay vade için 0.99 faiz oranı… 
%50 peşin geri kalanını 12 ayda ödeyecekler için %0 faiz… 
60 ay için % 1.07 
120 ay için %1.10



tncyhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol