BİRİNCİ DÖNEMİ 'ÇAY'LA KUTLADILAR

Büyükçiğli İlköğretim Okulu Okul Aile Birliğinin organize ettiği “Veli Dayanışma Çayı” Çiğli Paşakule düğün salonunda gerçekleşti.

24 Ocak 2012 Salı 18:58
BİRİNCİ DÖNEMİ 'ÇAY'LA KUTLADILAR


 Büyükçiğli İlköğretim Okulu Okul Aile Birliğinin organize ettiği “Veli Dayanışma Çayı” Çiğli Paşakule düğün salonunda gerçekleşti. Öğrenci velilerinin çaya ilgisi oldukça büyük oldu. Yaklaşık 400 velinin katıldığı çayda oynayarak stres atan veliler gönüllerince eğlendiler.

Öğrenci Velileri, çayda en büyük ilgiyi 150 hediyenin dağıtıldığı ve boş olmayan Hediye Çekilişine gösterdiler. Çekilişin biletlerini satın almak için birbiriyle yarışan veliler kısa sürede biletleri kapış kapış satın alarak bitirdiler. İrili ufaklı hediyelerin dağıtıldığı hediye çekilişinde heyecan doruğa çıktı. 
Okul Aile Birliği Başkanı Dilşat Berk “Çayımıza bu denli ilgi beklemiyordum. Bu öğretim yılında Okul Aile Birliği Başkanı seçildim. Bu tür organizasyonların veliler arasındaki iletişimi ve dayanışmayı artırdığına inanıyorum. Tüm velilerimize katılımlarında verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. “ dedi.





Bilindiği gibi okullar Okul Aile Birliklerimize velilerimizin gönüllü bağışlarıyla ve bu tür organizasyonlardan yapmış oldukları katkılarla giderlerini karşılamaktadır diyen Okul Müdürü Ahmet Özortakcı “Dayanışma Çayının 1. Dönem sonunda stres atmak için velilerimiz için bir fırsat olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Öğrenci velilerinden Okul Aile Birliği eski Başkanı Sultan Cicik “Okulumuza destek olmak adına bu tür organizasyonları bir fırsat olarak görüyorum. Okulumuzun gelişip güzelleşmesi için gücümüz oranında destek olmalıyız.” dedi.






Hep birlikte halaylar çeken veliler güzel bir gün yaşamanın tatlı yorgunluğu ile salondan ayrıldılar. 

tncyhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol