'BİR EGE-KOOP MUCİZESİ'

Karşıyaka-Bayraklı’nın cazibe merkezi olmaya aday yeni yerleşim alanında 703 konutluk Karşıyaka Körfez Evleri’nin yanı başında yer alan Ege-Koop 25. Yıl Konutları Haziran ayından itibaren yerleşime açılıyor.

25 Ocak 2012 Çarşamba 11:47
'BİR EGE-KOOP MUCİZESİ'

 Karşıyaka-Bayraklı’nın cazibe merkezi olmaya aday yeni yerleşim alanında 703 konutluk Karşıyaka Körfez Evleri’nin yanı başında yer alan Ege-Koop 25. Yıl Konutları Haziran ayından itibaren yerleşime açılıyor. Ege-Koop’un Ege Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ve ortaklarının büyük bölümünü öğretim üyeleri, doktorlar ve üniversite personelinin oluşturduğu 25. Yıl Konutları’nda 166 bin lira ile 190 bin lira arasında değişen 145 metrekare büyüklüğündeki son 10 daire  sahiplerini bekliyor.

Ege-Koop, İzmir'de yaşam kalitesini yükselten yatırımlarından birini daha yerleşime açacak olmanın gururunu taşıyor. Kent yaşamının içinde, hava kirliliğinden uzak, doğa ile baş başa bir yaşamı hayata geçiren Ege-Koop 25. Yıl Konutları’nda özel mimari tasarımı ile estetik ve kullanışlı yaşam tarzı göz dolduruyor. Ege-Koop’un Ege Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ve ortaklarının büyük bölümünü öğretim üyeleri, doktorlar ve üniversite personelinin oluşturduğu 25. Yıl Konutları’nda 2010 yılında inşaatına başlanan daireler rekor hızla tamamlanıyor. Spor sahaları, sosyal tesisler, yüzme havuzları, yürüyüş yolları ile bambaşka bir yaşamın kapılarını aralayacak olan 25. Yıl Konutları’nda fiyatları 166 bin lira ile 190 bin lira arasında değişen 145 metrekare büyüklüğündeki son 10 daire sahiplerini bekliyor.






SON DAİRELERİ KAÇIRMAYIN!
Ege-Koop, 25. Yıl Konutları’nda kalite ve güven anlayışını uygun ödeme fırsatlarıyla birleştiriyor. Haziran 2012'de yeni sahiplerine teslim edilecek olan 25. Yıl Konutları’nda üç ay ödemesiz, Ege-Koop kefaletinde 120 aya varan banka kredisi imkanı ile son daireler sahiplerini bekliyor. Spor sahaları, sosyal tesisleri, yüzme havuzları, yürüyüş yolları otoparkları ve yeşil alanlarıyla özel bir yaşamın başlayacağı 25. Yıl Konutları deprem yönetmeliğine uygun 1. Sınıf malzeme ve işçilikle inşa edildi. 25. Yıl Konutları, İzmir çevre yoluna bağlantısı, Karşıyaka ve Bornova’ya yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.







ASLAN: “BAŞARIMIZIN SIRRI; SONSUZ GÜVEN”
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 395 konutluk bir projenin sadece bir buçuk yıllık bir sürede tamamlanabilmesinin sırrını ‘güven’ olarak açıkladı. Bazı platformlarda kooperatifleşmeye yönelik olumsuz fikir ve görüşlerin dillendirildiğini, aslında halkın en iyi örgütlenme biçimi olan kooperatiflerin bu şekilde yerilmesi yerine desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Aslan, “ 10 büyük kent parçası oluşturduk. Bunun yanı sıra sosyal sorumluluğu ihmal etmedik. 25. Yıl Konutları’na başladığımız tarih 2010. Teslim tarihimiz ise bu yılın Haziran ayı. Bu bir mucize olarak adlandırılıyor. Baktığınızda bu sadece ve sadece Ege-Koop’a duyulan sonsuz güvenin eseridir. Verdiğimiz her sözü eksiksiz yerine getirmemizin, taahhütlerimizin arkasındaki kararlı duruşumuzun ve hemen her vatandaşımızın memnuniyetini temel prensip olarak kabul edişimizin sonucudur. Bundan sonra da kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak, insanlarımıza çok daha çağdaş, modern ve kaliteli yaşam alanları oluşturmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.


tncyhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol