ARTIK İZMİR'İN DE OPTİMUM'U VAR

Uzun zamandır İzmirlilerin merakla beklediği Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile markalaşan “Optimum Outlet” alışveriş merkezleri Ankara, İstanbul ve Adana’dan sonra İzmir’de açıldı.

30 Mart 2012 Cuma 16:49
ARTIK İZMİR'İN DE OPTİMUM'U VAR

 Optimum girişlerinde uzun kuyruklar oluştu. Dun akşam İzmir Valisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Gaziemir Kaymakamı, Tire Belediye Başkanı, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, perakende sektörünün önde gelen isimleri ve basının yoğun katılımıyla açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye’nin önde gelen markalarının yönetim kurulu başkanları da İstanbul’dan açılışa katıldılar. Bu isimler arasında Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, İpekyol’un kurucularından Necdet Ayaydın, Batik Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ziyal, Koçtaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alp Pamukçu, Tamer Haşimoğlu, Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, Enis Hanif, Flo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zilan, Kemal Tanca, Adil Işık açılışa katılan ünlü isimlerdi.
“140.000 m2 lik bir alana kurulu olan Optimum Outlet İzmir, 163 mağazası, 1517 araçlık kapalı otoparkı, sinema salonları, 390 m2 buz pateni pisti, bowling salonu ve eğlence merkezi ile ziyaretçilerine sosyal ve kültürel bir yaşam alanı sunuyor.150 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen Optimum Outlet İzmir’in  yılda 12 milyon ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.
            
30 Mart’ta kapılarını açan Optimum İzmir, 5M Migros, Koçtaş, Saturn ve Decathlon gibi anchor mağazalarıyla da dikkat çekerken, her yaşa ve her damak tadına uygun lezzetlerin bir arada olduğu Food Court katıyla da ziyaretçilerini sevindiriyor. Çocukların eğlenmesi, eğlenirken de öğrenmesi için tasarlanan özel oyun alanlarında yer alacağı alışveriş merkezinde, sınırsız aktivite ile çocuklar eğlence dolu bir dünyaya açılacak.
           
İzmirlilerin Buluşma Merkezi Olacak
Konsepti, mimarisi, kültürel ve sanatsal aktiviteleri ile birçok yeniliği bünyesinde barındıran, önemli sosyal ve kültürel değişim olarak faaliyet gösterecek olan Optimum Outlet İzmir, sahip olduğu yenilikler sayesinde bölgenin en canlı merkezi olacak. Özgün konseptiyle her zaman fark yaratan Optimum, dünyaca ünlü markalarıyla müşterilerine kaliteyi ve çeşitliliği de aynı çatı altında sunuyor.
Türkiye’nin 3. Büyük şehri İzmir’in, şehir merkezi ve  Adnan Menderes Havalimanı arasında konumlanmış olan Gaziemir ilçesinde yer alan Optimum Outlet İzmir, ilçenin kuzeyinde ve Gaziemir’in ticari anlamda gelişimini sağlayan Ege serbest bölgesinin tam karşısında yer almakta.




yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol