ANKARA TEMSİLCİLİĞİ AÇILIYOR

Marka değerini ulusal düzeye çıkarmak hedefi ile “Türkiye’ye Açılım” kararı alan EGE-KOOP, Ankara Temsilciliği’ni açıyor.

12 Mart 2012 Pazartesi 15:22
ANKARA TEMSİLCİLİĞİ AÇILIYOR

Görkemli açılışa Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Valisi Alaaddin Yüksel’in katılımları kesinleşirken EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Temsilciliğimiz, İzmir’le Ankara arasında köprü, projelerimiz ise tüm Türkiye’ye örnek olacak.” dedi.

İzmir’de gerçekleştirdiği 11 dev konut projesiyle değerine değer katan EGE-KOOP’un Ankara Temsilciği bu akşam Başkent’in en görkemli otellerinden JW Marriott Ankara Otel’de verilecek  resepsiyon ile hizmete girecek. Resepsiyona hem İzmir hem de Ankara’dan iş, siyaset, sanat ve basın camiasının önde gelen isimleri katılacak. 
BAKANLAR VE KILIÇDAROĞLU KESİNLEŞTİ
Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmir Valisi Alaaddin Yüksel’in resepsiyona katılımları kesinleşti.
İZMİR-ANKARA İŞBİRLİĞİ…
EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinin de hazır bulunacağı açılış resepsiyonu ile EGE-KOOP ismini 7’den 70’e tüm kesimlerce bilinir noktaya taşıyacaklarını söyledi.  Çalışmalarını 21. Dönem Ankara Milletvekili Sanatçı Faruk Demir’in önderliğinde sürdürecek Ankara Temsilciliği ile EGE-KOOP’un hem kendi marka değerini artırmak hem de İzmir’in Başkent’teki temsil kabiliyetini güçlendirmek yönünde tarihi bir adım attıklarını vurgulayan Aslan, “ Amacımız bu çok değerli markayı ülke insanları ile tanıştırmak, buluşturmak ama aynı zamanda çok daha güçlü ve de kalıcı bir kuruluş olabilmek. Ayrıca hem sektöründe hayata geçireceği projeler hem de sosyal  sorumluluk bünyesinde atacağı önemli adımlarla uluslararası arenada da bilinir ve takip edilir olabilmek. Türkiye’nin alanında lider markalara ihtiyacı var. Bunlardan biri de sadece çeyrek asrı aşkın bir sürede ürettiği 26 bin konutla binlerce dar gelirli insanı ev sahibi yapan EGE-KOOP’tur. EGE-KOOP İzmir-Ankara işbirliği ve iletişiminde yeni ve güvenilir bir kurum işlevini görecektir.” Diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol