AKM’DE AEGEAN BAND RÜZGÂRI ESTİ

Aegean Band, coşkulu performansıyla büyüledi.

03 Nisan 2012 Salı 12:49
AKM’DE AEGEAN BAND RÜZGÂRI ESTİ

 Aegean Band, coşkulu performansıyla Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece daha yaşattı. Solistleri Adnan Bulu, Esi Taviloğlu, Tanju Kumbaracıoğlu ve Seran Bilgi’nin etkili yorumlarıyla büyük beğeni toplayan Aegean Band, hitleşmiş dünya klasikleriyle başladığı AKM konserinde çaldığı ritmik Greek ve Balkan şarkılarıyla hem coştu hem coşturdu.

Konseri izleyen 650 müziksever, Aegean Band’in yorumladığı neşeli Blues Broethers şarkılarına koro halinde eşlik ederken orkestranın müzikal başarısına Atatürk Kültür Merkezi’ni alkışlarıyla inleterek karşılık verdiler.
Çalışmalarını kurucusu Adnan Bulu’nun yönetiminde sürdüren Aegean Band batı müziklerinin yanı sıra yaşadığımız coğrafyanın müzikal renkleri, Ege ve Balkan şarkılarıyla farklılığını ortaya koydu ve İzmirli sanatseverlerden bir kez daha tam not aldı.
Grubun solistlerinden Tanju Kumbaracıoğlu, gecenin sonunda Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran Aegean Band hayranlarına konsere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 
 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol