'ABİ' KALİTESİNE KALİTE KATTI...

İzmir'de reklam ve matbaa sektöründe 27 yıldır hizmet veren Abi Reklam, kalitesine kalite kattı, İzmir'de ilk kez ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

30 Mayıs 2012 Çarşamba 10:24
'ABİ' KALİTESİNE KALİTE KATTI...

 İzmir’de “tam hizmet” ajansı olarak; kampanyalar, baskılı projeler, kurumsal kimlik tasarımı ve uygulamaları, ambalaj ve etiket tasarımları, marka yaratma, stratejik planlama, medya satınalma hizmetleri, sosyal ve siyasal kampanyalar konularında 27 yıldır yaratıcı ve akılcı çözümler üreten ABİ REKLAM, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesi almaya hak kazandı.

ABİ REKLAM Ajans Başkanı Şahabettin Bulut, Yrd. Doç. Dr. Bahattin Taylan yönetiminde, yaklaşık iki yıl süren zorlu bir süreçten sonra almaya hak kazandıkları ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesi’nin önemine dikkat çekti. Merkezi İngiltere’de bulunan ve dünyanın en önemli belgelendirme kuruluşlarından biri olan ISOQAR tarafından onaylanan belge, Proks Belgelendirme Ltd. Şti.’nce İzmir’de ilk defa bir reklam ajansına verildi.





Şahabettin Bulut, “Bu belge İzmir’de, hatta Ege Bölgesi genelinde ilk defa bir reklam ajansına verilmeye değer bulunuyor. Bu yüzden bizim için önemi çok büyük. Çalışmalarımızı bundan sonra daha bir özen ve dikkatle sürdüreceğiz” dedi.       
ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesi’ne sahip olan bir kuruluş; müşterilerinin gereksinimlerine, yasal ve mevzuat şartlarına uygun hizmetler temin edebilme yeterliliğine sahip olduğunu uluslararası standartlarda belgelemiş oluyor. Ayrıca müşteri memnuniyetini sürekli artırmak için çalışmalar yapıyor. Standardın gerekliliklerini sağlamak için de sahip olduğu donanımları ve sistemin belirlediği şartları, durmaksızın yerine getiriyor.




yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol