1- Ülkemizde; hukuk düzeni ve demokrasi olsaydı;
a) OHAL uygulaması altında; her türlü hile (yerine; şaibe), yolsuzluk, kanunsuzluk, baskı, suçlama, hakaret, şantaj, engelleme, dışlama, tehdit, yalan, tüm kamu kaynaklarının istismarı vb. uygulamaların gölgesi altında icra edilen referandumun;
Mutlak butlan ile malul olduğu kabul edilir ve iptal edilirdi. Hatta, bunu bizzat iktidar yapar, Ülkemizin alnına bu kara lekeyi sürmezdi.
YSK’nın üyeleri görevden alınır ve yargı karşısına çıkarılırdı.
Baskı yapan; Valiler, Kaymakamlar, kamu görevlileri, görevden alınır, yargı önüne çıkarılırdı.
Anadolu Ajansı ve TRT Genel Müdürleri ile Diyanet İşleri Başkanı, görevden alınır ve yargılanırdı.
b) Daha kesin sonuçlar belli olmadan; sırf yargıya baskı amacı güden konuşmaları yapan, Cumhurbaşkanı ve Başbakan istifa ederdi. İçişleri ve Adalet Bakanları da görevden alınırdı.
2- Ve, ey “Evet” diyenler. Özellikle de; Müslümanlığı kendi monopolleri olarak gören; kendileri gibi düşünmeyenleri hain ilan eden, hatta tekfir (kafirlik) ile suçlayan; Cenab-ı Hak’tan ziyade, sarayın emirlerine uyan; mevcut ahlaki ve dini dejenerasyonu, (rüşvet, yolsuzluk, zina, uyuşturucu, sapıklık, kumar, tüyü bitmemiş yetim haklarının yağması, lüks, israf ve saltanata, zulüm, baskı, haksızlık, ayrımcılık, hakaret, iftira, yalan, suçlama uygulamalarını) asılsız gerekçelerle, işinden atılan, hapse sokulan, haysiyeti ve ekmeği ile oynanan, yüz binlerce masumun feryatlarını umursamayan; kula kul olmaktan ve şirk suçundan rahatsız olmayanlar;
a) Şimdi mutlu musunuz? Vicdanlarınız rahat mı? Aynaya, rahatça bakabiliyor musunuz? Hala, Cenab-ı Hakk’ın huzuruna, hangi yüzle çıkacağınızı düşünüyor musunuz? Ülkeye, ne büyük kötülük yaptığınızı idrak edebiliyor musunuz? Gerçek anlamda bir Müslüman olduğunuzu iddia edebiliyor musunuz? İslamiyete mi, Erdoğanizme mi inanıyorsunuz? Zulme destek olmanın da, zalimlik olduğunu, anlayabiliyor musunuz? Artık, AKP’nin bittiğini, RTE partisinin iktidar olduğunu; görüyor musunuz? Siz; çok kötü bir örnek olarak Dinimize en büyük zararı verdiniz. Halkımızı ve özellikle gençlerimizi Din’den soğuttunuz. Ateistlerin ekmeğine yağ sürdünüz. Kaldı ki; 15 yıl boyunca, Ülkeyi ateistler yönetse, Dine bu kadar zarar veremezlerdi.
b) Hüda-Par Genel Başkanı’nın konuşmaları; İsrail uşağı, kalleş, nankör Barzani’nin davranışları, sizi rahatsız etmiyor mu? İktidarın, koltuk hırsı uğruna, kimlerle işbirliği yaptığını, hala, göremiyor musunuz?
c) Bu referandumun; İsrail/İngiltere/ABD senaryosu olduğunu; amacın Türkiye’yi bölmek, BOP projesini gerçekleştirmek olduğunu, ne zaman anlayacaksınız?
d) Biraz vicdanınız ve aklınız varsa, gerçek sonucun HAYIR olduğunu; göreceksiniz. Ortada, bir “zaferin” söz konusu olmadığını, aslında 2019’da bu iktidarın yerle bir olacağını, kabul edeceksiniz. Bu değişikliğin, “Milleti Köleleştirme Projesi” olduğunu; dikta rejimini amaçladığını, demokrasi ve hukuk düzenini tümüyle yok edeceğini, idrak edeceksiniz. Ve çok pişman olacaksınız. Evlatlarınızın ve torunlarınızın yüzüne bakamayacaksınız.
e) Ancak bu dönemde çok ağır bedeller ödeyeceğiz. Türkiye, tam anlamı ile yalnız kalacaktır. Ekonomi iyice çökecektir. Terör azacaktır. Beyin göçü, sermaye kaçışı hızlanacaktır. Dış itibarımız, iyice sıfırlanacaktır. Zengin daha zengin, fakir ise kul fakir olacaktır. Ülkemiz; her türlü baskı ve şantaja maruz kalacaktır. Tam bir sömürge olacaktır.
f) Ve; Efendimiz (SAV) değil de, başkalarını örnek alanlar; Dünya çıkarları için ahretini feda edenler; kula kul olanlar; Kuranı Kerim’de 700 defa tekrarlanan “aklınızı kullanın” emrine uymayanlar; politik taassubu, Din’in önüne geçirenler; çok pişman olacaksınız. Ancak, iş işten geçmiş olacaktır. Lut Kavmi örneğini yaşayacaksınız. Kulluk ettikleriniz de sizi kurtaramayacaktır.
Önemli tavsiye: AKP iktidarının, küresel sömürgecilerin projelerine, nasıl boyun eğdiğini; bizi hangi felaketlerin beklediğini, anlamak için; Erhan Ünal’ın, “Toprak Biterken” kitabını, okumalarını ısrarla tavsiye ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol