ZİNA TARTIŞMASINA SERT GİRDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocuk istismarlarına yönelik zina açıklaması ile başlayan tartışmalara kendisini 'mesih' ilan eden eski milletvekili Hasan Mezarcı da katıldı.

25 Şubat 2018 Pazar 00:09

Refah Partisi milletvekili Hasan Mezarcı, twitter açıklamasında 'Mesih, zina suçlamasıyla bir kadını cezalandırmak isteyenlere: ‘Günahsız olan ilk taşı atsın’ deyince kadını bırakıp gittiler. Mesih: ‘Ben de seni yargılamıyorum’ dedi ve kadını affetti (Yuhanna5). Devlet, zinayı cezalandıran bir yasa yapmamalı, zinanın yargısı Allah’a bırakılmalı. Yahudiler, Fahişe Meryem'i Mesihe getirip, Tevrata göre recmedilmesi için fetva istediler. Mesih 'Günahsız olan ilk taşı atsın' deyince, kadını bırakıp gittiler. Mesihin recmedilmekten kurtardığı o kadın, havarilerin dahi kıskandığı bir aşkla Mesihi seven kutsal bir kadın oldu. 
Kilise kabul etmese de Mecdeli Meryem, Mesihin eşidir ve Mesihin ondan iki çocuğu olmuştur. Mecdeli Meryem'le, fahişe Meryem aynı kadın değildir. Fahişe Meryem, Mesihin recmedilmekten kurtarıp cennetle müjdelediği tövbekar kadındır. Bunu söyleyen kilise değil, Mesihin kendisidir" dedi.

f2-048.jpg

f3-022.jpg

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol