ZARRAB'DAN RÜŞVET ALMAYAN TEK KİŞİ!

New York’ta devam eden davada ifade veren Sarraf'ın “doğruları yansıtyor” dediği tapeler ortaya çıktığı zaman dürüstlüğüyle akıllara kazınan bir kişi vardı; o da kamuoyunca Memur Teoman olarak bilinen, aslen Hopalı olan Gümrük Müdür Yardımcısı Dudak'tı..

04 Aralık 2017 Pazartesi 01:14

Söz konusu tapelerde Rıza Sarraf'ın “Teoman’a neler yaptım, ne vaatler, ne şeyler. Yok yok adam almıyor. ‘Ben memuriyetimi yakamam’ diyor” diye isyan ettiği memur Teoman Dudak dürüstlüğüyle kamuoyunun büyük takdirini kazanmış ve kirli sürecin en parlak ismi olarak hafızalara kazınmıştı.

Teoman Coşkun Dudak’ın ayrıca Gana’dan Türkiye’ye getirilen 64.5 milyon dolarlık 1.5 ton altın için devlete sahte evrak verildiğini tutanak altına aldığı ve o tutanak sayesinde de devletin kasasına 57 milyon TL girdiği ortaya çıkmıştı.

TABİİ 'TAYİN' ÇIKTI...
Daha sonra Teoman Coşkun Dudak’ın İstanbul’dan Gaziantep’e tayini çıkmıştı.

RIza Sarraf'ın Amerika’daki davası sürerken Yılmaz Özdil’in 29 Kasım 2017 tarihli yazısında bahsetmesiyle Memur Teoman kamuoyunun tekrar hatırına geldi. Sarraf davasında dönemin Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın “45-50 milyon Euro” rüşvet aldığı ifade edilirken Memur Teoman’ın adı ise ancak onurlu insanların hafızasında yer etmiş durumda.

Sarraf'ın rüşvetini kabul etmeyen tek kişi o!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.12.2017 03:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Tiffany Perio 2018-04-14 13:19:20

Finansal olarak sikildiniz mi? Kredi ve borçlarini ödemek için para mi istiyorsunuz? Kendi Isinizi kurmak için finansman mi istiyorsunuz? Çesitli amaçlarla özel veya Business Loan'a ihtiyaciniz var mi?
Büyük Projeler yürütmek için bir borç musunuz? Bugün bir Krediyi güvence altina alin ve ödüllendirici bir seyle baslayin. Müsterilerimizle samimi bir iliski kurdugumuzdan islemimiz% 100 garantilidir.
Kredisiz Krediler, Kolay adimlar, hizli fonlama ve% 2'lik düsük faiz orani sunuyoruz. Neden finansal bir çöküste kalsin? Bugün bize e-posta yoluyla ulasin:====> [email protected]