Yılmaz Özdil'den Olay 'Sevda Noyan' Yazısı!

Yılmaz Özdil, çok sayıda kanala farklı sebeplerle ceza veren, AKP ve MHP’nin yönetiminde çoğunluğu oluşturduğu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) Sevda Noyan’ın ölüm listesine sessiz kalmasını eleşirdi.

18 Mayıs 2020 Pazartesi 13:35
Yılmaz Özdil'den Olay 'Sevda Noyan' Yazısı!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Ülke TV’de Esra Elönü’nün programına konuk olan Sevda Noyan’ın “Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır.” ifadelerine RTÜK’ün sessiz kalmasını yazdı.

Yılmaz Özdil’in yazısı şöyle oldu:

Çizgi film The Simpsons’da cadılar bayramı kutlandı, “çocuklarımızı hıristiyan yapacaklar” denildi, Rtük ceza kesti… Böylece Türkiye, dünya tarihinde çizgi filme ceza veren ilk ve tek ülke unvanını aldı!

Ben Bilmem Eşim Bilir’de dansöze para yapıştırma yarışması yapıldı, 90 saniye içinde en çok para yapıştıran erkek yarışmacı birinci oldu, “araba kazanmak için ahlaksızlık yapılıyor, aile yapısı sarsıldı, erkekler eşlerini aldatmaya teşvik edildi” denildi, Rtük ceza kesti.

Feto hayranı teyzenin biri televizyona çıktı, komşularını topluca katledeceğini, 50 kişiyi götüreceklerini, silahlarının hazır olduğunu, oturduğu sitede kimleri öldüreceklerine dair liste yaptığını söyledi.

Rtük ceza kesmedi.

Aksine, sahip çıktı…

Rtük başkanı “büyütülecek bir konu değil” dedi.

“Bu söylenenleri cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz” dedi.

Istakoz pişirmek, suç.

Komşularını tasarlayarak katletmek, büyütülecek bir konu değil.

Üstelik aynı gün…

Ölüm orucundaki Grup Yorum üyesinin hayatını kaybetmesi üzerine, bir insan, bir kadın, bir anne olarak üzülen, “türküler kimseye zarar vermez” diye tweet atan kadın hakim, şak diye görevden alındı, “terör örgütü propagandası yapmak suçu”ndan soruşturma başlatıldı.

Komşuları öldürmek, serbest.

Ölüme üzülmek, suç.

Toplu katliam planı yapan, silahların hazır olduğunu söyleyen, öldürülecek kişilerin listesini açıklayan feto hayranı, masum.

Yaşam hakkını savunan Yargıçlar Sendikası Başkanı hakim, terörist.

Sözün bittiği yerdir.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.05.2020 13:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol