YAVRU KEDİ BUGÜNÜ ATLATTI AMA...

Erzincan'da soğuktan korunmak için çareler arayan yavru kedi öyle birşey yaptı ki...

14 Ocak 2013 Pazartesi 13:13
YAVRU KEDİ BUGÜNÜ ATLATTI AMA...

 Doğu Anadolu’da etkili olan soğuk hava hayvanları da olumsuz etkiledi. Gazeteci Mücahit Özdemir, otomobilinin kaputuna giren yavru kediyi son anda fark etti. Park halindeki otomobilinden miyavlama sesi duyan Özdemir, belediye görevlilerinden yardım istedi. Yaklaşık 30 dakika süren kediyi çıkarma çalışmaları sonuçsuz kaldı.

>> KONTAĞI ÇEVİRMEDEN KAPUTA VUR
Bu sırada olay yerinden geçen Belediye Başkanı AK Parti’li Yüksel Çakır, Veteriner Hekim Veysel Aytekin’i çağırdı. Otomobilin bulunduğu yere gelen Aytekin, otomobilin hayvan barınağına çekilmesini istedi.
Hayvan barınağı önüne getirilen otomobilin içindeki yavru kedi, görevlinin müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkarılıp, barınağa götürüldü. Mücahit Özdemir, otomobili hareket ettirdiği sırada ses duyduğunu belirterek, "Sesleri dinlediğimde kedi olduğunu fark ettim. Hemen belediye önündeki görevlilerden yardım istedim. Yavru kedinin kurtulmasına çok sevindim" dedi.
Veteriner İşleri Müdürü Veysel Aytekin ise havaların soğuk olması nedeniyle hayvanların sıcak yer aradığını ve özellikle kedilerin otomobillere sığındığını belirtti. Aytekin, "Otomobil sahipleri, araçları çalıştırmadan önce kontrol etsin ve daha sonra hareket etsinler" diyerek uyardı.

Soğuktan otomobil kaputuna sığındı
Soğuktan otomobil kaputuna sığındı

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol