Yandaşın Devlet Uçakları Aşkı!..

Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik, Türkiye-İzlanda maçına devlet uçağıyla gidip bir de çektirdiği fotoğrafı paylaşınca büyük tepki çekmişti.

12 Haziran 2019 Çarşamba 23:43

Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi olan ve TRT ile CNN Türk'te de görev yapan yandaş gazeteci Hakan Çelik, İzlanda-Türkiye maçına devlet uçağıyla gitmiş, paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Çelik'in bu karesinden yola çıkan "@OperationAtilla" adlı sosyal medya kullanıcısı, Çelik'in daha önce çektirdiği onlarca benzer fotoğrafı paylaştı.

"İsim: Hakan Çelik / Meslek: Gazeteci / Yaş: 49 / Teşhis: Devletin hususi taşıtlarıyla fotoğraf çektirme obsesyonu var" notuyla paylaşılan kareler şöyle:

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ankaralı 2019-06-13 18:28:11

Hakan çelik ne zaman d öndün 180 derece. Bir zamanlar kürtler ne istiyor diye bir köşe yazısı yazmışsın. Şimdi o kürtlere senin partin akp nin şiddetle oylarına ihtiyacınız var. Ama size oy verince kürt kardeş oluyor, millet ittifakı adayları olan Ekrem imamoğlu ve Mansur yavaş verirlerse terörist oluyor di miiii? Onun için sanırım kürt kardeşler yalancı kardeşlere oy vermezler.