YANDAŞ YAZARIN DERDİNE BAK SEN!

Nagehan Alçı: Evdeki karıncaları peçeteyle tutup tuvalete atıyorum

20 Ağustos 2017 Pazar 00:11
YANDAŞ YAZARIN DERDİNE BAK SEN!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Barselona'da yaşanan terör saldırısını, evini basan karıncalar üzerinden bir örnekle yorumladı. “Evin bir odasını karıncalar bastı. Ben bu trafiği ne zaman görsem kan beynime sıçrıyor, bir peçeteyle alabildiğimi alıyor, tuvalete atıyorum. Sanki avucumdakiler toz parçaları...” diyen Alçı, “Ben karıncalara toz muamelesi yaparken dünyada birileri insanlara aynı muameleyi yapıyor. Rastgele, öylesine, o hasta beyinlerinde “temizlik” yaptıklarını zannederek...” ifadelerini kullandı.

Nagehan Alçı, “Hayatı öldürmek” başlıklı yazısında, “Evin bir odasını karıncalar bastı” diyerek karıncaları öldürmesini şöyle anlattı:

“Kıyafetlerin ve ıvır zıvırın olduğu bir dolabın hemen altından, parkenin birleşme yerinden vızır vızır girip çıkıyorlar. O minicik varlıklar ışık hızıyla dolabı boylu boyunca tırmanıp kıyafetlerin arasında kayboluyorlar. Ve ben bu trafiği ne zaman görsem kan beynime sıçrıyor, bir peçeteyle alabildiğimi alıyor, tuvalete atıyorum. Sanki avucumdakiler toz parçaları...”

“TAM ÜZERLERİNE SİFONU ÇEKMİŞTİM Kİ…”

Barcelona saldırısının meydana geldiği gün, yüne karınca öldürdüğünü söyleyen Nagehan Alçı, şöyle devam etti:

“Tam üzerlerine sifonu çekmiştim ki telefonuma bir haber düştü: ‘Barcelona’da terör saldırısı’, ‘La Rambla’ya araç girdi, yayaları ezdi...’ O an bir şimşek çaktı. Toz taneleri değil, minik canları atıyorum her seferinde. Ve ben karıncalara toz muamelesi yaparken dünyada birileri insanlara aynı muameleyi yapıyor. Rastgele, öylesine, o hasta beyinlerinde ‘temizlik’ yaptıklarını zannederek...”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Beir Çelikağ 2017-08-20 13:34:36

Ben olsam, karıncaların istilasına uğrayan o elbiseleri yakarım.
Tabii elbise üstümde iken.
O minicik hayvanlara yazık olur ama insanlık bir mikroptan kurtulur.yazık olur