YANDAŞ CEPHEDE ORTALIK FENA KARIŞACAK!

İHA, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in, FETÖ ele başı Gülen'e yazdığı mektubu yayınladı. Habere "Görmez'in FETÖ lideri Gülen'e skandal ifadeler içeren bir mektup gönderdiği ortaya çıktı" denildi.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:58
YANDAŞ CEPHEDE ORTALIK FENA KARIŞACAK!

TGRT Haber’de bir canlı yayın programına katılan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in FETÖ ile ilişkisi olduğunu iddia ederek, Görmez’in FETÖ lideri Gülen’e yazdığı mektubu açıkladı.

Prof. Şimşirgil ve TGRT Haber, Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in 2013 yılında FETÖ lideri Gülen’e yazdığı mektubu canlı yayında ekranlara getirdi.Prof.Şimşirgil, Diyanet İşleri Başkanı’nı istifaya çağırdığını söyledi.Görmez, terör örügütü lideri Gülen’e yazdığı mektupta şu skandal ifadeleri kullandı:
Ehl’i hadisin naçiz bir talebesi olarak bir grup genç alimle birlikte, Resul-i Ekrem’in nübüvvet işkâtından iktibas ile cem’, tebvib ve tasnif ederek şerhettiğimiz “Hadislerle İslam – Hadislerin hadislerle yorumu” eserini şahsım da dahil çağımız İslam nesillerinde büyük emekleri olan zât-ı âlilerinin yüksek ıttılâlına tankidâtına arz etmekten şerefyab olduğumu ifade eder, sıhhat, âfiyet, uzun ömürler niyazıyla, selam, hürmet ve muhabbetlerimi takdim ederim.” 25.04.2013 Mehmet Görmez 

İHA bahsi geçen o mektubu böyle yayınladı:
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.05.2017 15:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol