Ver Mehteri Sunucusu: Keseceksin Kafalarını...

A Haber sunucusu ve Takvim yazarı Erkan Tan, Gezi eylemlerine katılanların, kamu mallarına ve sivil vatandaşın malına zarar verdiğini söyleyerek "Bu nedenle başları kesilmelidir." dedi.

12 Aralık 2018 Çarşamba 00:21

Takvim gazetesindeki köşe yazısında Fransa'da benzin fiyatlarına gelen zammı protesto eden ve ülke geneline yayılan Sarı Yelekler'in gösterilerine değinen Tan, olayları Türkiye'ye taşımak isteyenlerin olduğunu ileri sürdü.


"SARI YELEK HAYALİ KURANLARIN SONU SARI ETEK OLUR"
Gezi Parkı eylemlerini örnek gösteren Tan, "Devlete baş kaldırdılar. Silah sıktılar. Taş attılar. Molotof kokteyli attılar. Sadece kamu mallarına değil binlerce sivil vatandaşın malına mülküne zarar verdiler. Bu nedenle başları kesilmelidir. Bu saatten sonra, Türkiye'de Sarı Yelek hayali kuranların sonu Sarı Etek olur… Bu cümleyi fakir kardeşinize Alim Koptur adlı seyircimiz göndermiş… Çok hoşuma gitti. Sizler ile paylaşmak istedim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erkan Tan'ın Gezi direnişi döneminde Yeni Şafak'ta yazdığı yazı ortaya çıktı.

"Taksim'de Adalet" başlıklı yazıda "Sayın Başbakanım malumunuz ben sonradan dindarlarla kucaklaşanlardanım. Uzun yıllar merkez medyada çalıştım. Hayatın bütün renklerini bilirim bütün heyecanları tattım. Tamam günah defterim hayli kabarık ama yine de yüce Allah'tan ümitliyim" ifadeleriyle Erdoğan'a seslenen Tan, "Sayın Başbakanım Taksim'de yani ekonomik ve sosyal pastanın bölüşümünde adalet isteyenlerin varlığını da görmelisiniz" diye bitirmişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.12.2018 02:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol