VE EKRANLARINIZDA; CEHENNEM...

Şefkat Tepe dizisinde Hz Peygamberi ışık huzmesi içerisinde gökten indirip bir kamyonete bindiren Samanyolu TV, bu kez de Küçük Kıyamet dizisinde Azrail’i erkek bir insan gibi tasvir etti.

14 Şubat 2014 Cuma 16:01
VE EKRANLARINIZDA; CEHENNEM...
Şefkat Tepe dizisinde Hz Peygamberi ışık huzmesi içerisinde gökten indirip bir kamyonete bindiren Samanyolu TV bu kez yolsuzluk, azrail ve cehennem temalı dizisiyle şaşırttı.

YOLSUZLUK YAPAN CEHENNEMDE BÖYLE YANACAK MESAJI!

STV bu kez Küçük Kıyamet dizisindeki fantastik sahneleriyle gündemde. Yeni Şafak yazarı ve "duayen ilahiyatçı" olarak anılan Hayrettin Karaman'ın "rüşvet fetvası" olarak eleştirilen fetvasına ve belediyelerdeki yolsuzluk iddialarına göndermeler yapan dizide yolsuzluk yapan belediye başkanı cehenneme gittikten sonra yaşadıkları gösterildi.

STV'DEN YENİ HİZMET: CEHENNEMİ EKRANA TAŞIDI

Zebanilerin ve cehennem azabının temsil eden efektlerin dikkat çektiği dizide yine muhafazakarların tepkisini çekecek bir sahne de yer aldı. Son olarak Peygamberi gökten indirip kamyona bindiren STV bu kez Azrail'i erkek bir insan olarak tasvir etti. STV'nib cehennemi ekrana taşıyan dizisinde 17 Aralık operasyonuna da çok sayıda gönderme yapıldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.02.2014 16:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol