USTA İÇİN HASTANEDEN SON AÇIKLAMA...

Ünlü Sanatçı Kayahan'ın ölümüyle ilgili bir süredir tedavi gördüğü hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

03 Nisan 2015 Cuma 16:05
USTA İÇİN HASTANEDEN SON AÇIKLAMA...

 Ünlü Sanatçı Kayahan'ın ölümüyle ilgili bir süredir tedavi gördüğü hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Kayahan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti" denildi.

66 yaşındaki ünlü sanatçının tedavisini yürüten Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir, “Kayahan 1,5 yıldır ileri evre küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle hastanemizde tedavi görüyordu. İlk dönemde tedaviye çok iyi cevap vermesine rağmen, son dönemde tedaviye gelişen direnç, hastalığın yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle maalesef kendisini kaybettik" dedi

Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Nahit Çakar, “Hastamız bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Kayahan, hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

KAYAHAN'IN CENAZESİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Kayahan vasiyeti gereği deniz gören bir yere defnedilmek istediği için Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek

Edinilen bilgiye göre Kayahan için yarın sabah Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda bir anma töreni düzenlenecek. Kayahan , Teşvikiye Camii'nde öğle vakit kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecek. Kayahan'ın vasiyeti gereği deniz gören bir yere defnedilmek istediği için Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Ayrıca sanatçının ailesi cenazeye çelenk göndermek isteyenlerin, çelenk yerine Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmalarını istedi. 

Öte yandan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, hastaneye geldi. Genç hastane çıkışında kısa bir açıklama yaparak, “Türkiye'nin başı sağolsun" dedi.
Gülseli KENARLI- Özgür ARSLAN- Cemal KÖYÜK / İSTANBUL

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.04.2015 16:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol