ÜMİT ÖZDAĞ'DAN BOMBA İDDİA!..

Gaziantep Milletvekili Özdağ, 'Yeni Parti' ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

20 Ekim 2017 Cuma 23:22

Özdağ, 16 Nisan'da yapılan başkanlık referandumunda Binali Yıldırım'ın 'hayır' çıkması için çalıştığını iddia etti.

Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası’na konuk olan Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özdağ, “Sandığın bile olmadığı yerde, belediye başkanlarının seçilmiş olmasının bir önemi kalmıyor, partim aday gösterdi geri çekmeye de hakkı vardır diyor!” dedi. Adım adım otoriter rejime doğru gidildiğini anlatan Özdağ, Eğer hırsızlık yapmayacaksanız mahalledeki karakola karşı çıkmayın. Gelin bu seçim yasasını değiştirelim” dedi.

Ümit Özdağ konuşmasına şöyle devam etti; “Bütün değerli izleyiciler hatırlayacaktır… Bir 23 nisanda Recep Tayyip Erdoğan o zaman Başbakan.. Küçük bir gencimizi oturttu başbakanlık koltuğuna ve ekledi “Artık astığın astık kestiğin kestik..” Tayyip Erdoğan, öyle bir Başbakan, bir Cumhurbaşkanı modeli oldu. Bunu gerçekleştirebilmek için hiç çekinmeden bir terör örgütüyle ve bir casusluk örgütüyle FETÖ ile açık işbirliği yaptı.

“VATANPERVERLER TEKER TEKER TASVİYE EDİLDİ”

Türkiye Cumhuriyeti devletinin taşıyıcı kolonları olan, eğer devletimiz bir binaysa bu binanın taşıyıcı kolonları olan bütün temel kurumlarını bir casusluk ve terör örgütünün eline teslim etti. Böylece Türk ordusu, polisi, jandarması, dışişleri, yargısı, TÜBİTAK ve benzeri kurumların tamamı bir terör örgütü tarafından ele geçirildi. Bu terör örgütü bütün kurumlardaki vatanperverlere yıllardır komplolar kurdular. Vatanperver subaylar yargılandılar ordudan atıldılar. Vatanperver istihbaratçılar değişik kurumlardan istihbarat kurumuna getirilen FETÖ’cüler tarafından istihbarat kurumundan teker teker tasviye edildiler. Poliste aynı şeyi yaşadık, jandarmada aynı şeyi yaşadık ve yargıda da aynı şeyi yaşadık. 5 bin 500 tane hakim ve savcı atıldı FETÖ’cü diye…

“TEK ADAM REJİMİ İÇİN 16 NİSAN KİRLİ REFERANDUM SÜRECİNİ BAŞLATTI”

Ama FETÖ’cü darbeden hemen sonra Erdoğan, demokrasinin kalan kırıntılarını da tasviye etmek ve Türkiye’yi tam anlamıyla otoriter tek adam rejimi için 16 Nisan kirli referandum sürecini başlattı. 16 Nisan kirli referandum süreci başladığı zaman uyardık “Yapmayın bunu bu kadar yetkiyi değil Erdoğan’a babanıza bile vermeyin.” Çünkü bu bozar. Bunu söylediğimiz kişiler canla başla Erdoğan’ı başkan yapmak için çalıştılar. Hakkını vermeliyim Binali Yıldırım hariç. O bence hayır için çalıştı. Başbakan kalmak istiyordu.

“YSK’YI ÇALDILAR… ‘ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇTİ’ DEDİ”

Ve 16 Nisan akşamı sandıktan da hayır çıktı. Ama sandıkları iyi muhafaza ettik. Fakat YSK’yı çalacaklarını aklımıza gelmemişti. YSK’yı çaldılar. Erdoğan bunu o kadar veciz hitap etti ki “Atı Üsküdar’ı geçti” dedi. Yani ne olduğu çok açık. Uğur Bey 16 Nisan kirli referandumdan bu yana Türkiye’de artık sandıkta yok. Bakın önümüzde bir seçim var. Ama sandık yok. Niye buradan geldim bu konuya… Sandığın bile olmadığı yerde belediye başkanlarının seçilmiş olmalarının bir önemi kalmıyor. Çünkü Erdoğan diyor ki “Partim gösterdi aday olarak, o zaman partimin geri çekmeye hakkı vardır…” Şimdi bunu herhangi bir üniversitenin siyasal bilimler bölümünde bir öğrenci yazsa ‘sıfır’ alır. Çünkü parti aday gösterir doğru… Ama halk seçtikten sonra partinin onu görevden alma yetkisi yoktur. O yetki halka aittir” ifadelerinde bulundu.

ÖZDAĞ’DAN YENİ PARTİ AÇIKLAMASI

Prof. Dr. Ümit Özdağ yeni partiyle ilgili soruya şöyle cevap verdi: “Bütün siyasi partilerden isimler olacak. Özetle Türkiye’nin sorunlarını çözme iddiasıyla ortaya çıkacak. Ben isim açıklamıyorum Onu Meral Hanım açıklayacak. Program ve Tüzük ayın 25’inde açıklanacak.Bize soruyorlar ‘siz iktidara gelirseniz bugünkü iktidarı yargılayacak mısınız?’ 
Hayır çünkü biz bağımsız yargıya inanıyoruz.

“YÜZDE ELLİDEN FAZLASI”

Türkiye 14 senedir sürekli ayrıştırıldı. Bunun o kadar çok boyutu var ki Laik-Antilaik diye ayrıştırdılar. Parlamenter demokrasiyi destekleyenler terörist, başkanlığı destekleyenler demokrat olarak sundular. Bugün geldiğimiz noktada insanların yüzde 50’den fazlası bu iktidar tarafından kendisini bu ülkede istenmeyen insan olarak görüyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol