U DÖNÜŞÜ! BENİM KIZIM ÇALIŞAMAZ MI?

''Kadının ekonomik özgürlüğü aldatmaca, çalışan kadın yuvasını dağıtıyor'' açıklamasıyla tepki toplayan Ömer Tuğrul İnançer geri adım.

23 Aralık 2014 Salı 16:09
U DÖNÜŞÜ! BENİM KIZIM ÇALIŞAMAZ MI?
TRT'de kadının çalışması konusunda başta kadınlar olmak üzere, kamuoyunun tepkisini çeken açıklamalarına karşılık, kendi kızının çalışmasının hatırlatılması üzerine İnançer, Hürriyet'e şunları söyledi:
"Benim kızım çalışamaz mı? Benim kızım yüksek lisans mezunu. Şimdi memleketin bütün meseleleri bitti benim kızımın çalışması mı tartışılıyor. Ben kadın çalışamaz demedim. Bir erkeğin kadınını çalışmaya mecbur bırakmasının erkekliğine aykırı olduğunu söyledim. Erkek kumar oynuyor, kahvede oturuyor kadın çalışıyor. Otomobil satışlarında mayolu kadın teşhirini haysiyetine uygun buluyorsan bilmem."
 
"KIZIM DA OLSA, KİMSENİN HAYSİYETİNE KARIŞMAM..."
İnançer, "Kızınız kendi isteği ile mi çalışıyor" sorusuna ise "Kızım da olsa kimsenin haysiyetine karışmam. Yüksek lisans yapmış, iki çocuk anası, evli barklı kocaman bir kadın. İster çalışır, ister çalışmaz" yanıtını verdi.
 
"HAVA-CIVA, ALTIN GÜNÜ SEVİYESİ..."
İnançer, söylemediği sözlerin söylenmiş gibi kamuoyuna aktarıldığından da yakınarak, şöyle konuştu;
"Demek ki her şey bitti, benim kızımın çalışıp çalışmaması konuşuluyor. Bu kadar yeter. Demediğim sözleri söylediğimi iddia etmek, iftira atmak normal hale gelmiş. İnsanlar hakiki meselelerle uğraşacağına hava cıva, mahalle dedikodusunda, altın günü seviyesinde meselelerle uğraşılıyor. Allah ıslah etsin."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.12.2014 16:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol