TÜRKÇE EZANLA ALAY ETTİLER...

Emekli imam Necati Hutoğlu, ezanı Türkçe okudu. Aralarında vali, milletvekili, müftü, belediye başkanlarının da bulunduğu cemaati ezanın Türkçe anlamına kahkahalar atarak tepki verdi.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 15:21
TÜRKÇE EZANLA ALAY ETTİLER...

 RİZE'nin İkizdere İlçesi Ovit Yaylasında yaptırılan caminin açılışında vaaz veren emekli imam Necati Hutoğlu, bir dönem ülkede Arapça ezan yerine Türkçe ezan okunduğunu hatırlattı ve ezanı Türkçe okudu. Necati Hutoğlu, okuduğu Türkçe ezanla aralarında vali, milletvekili, müftü, belediye başkanlarının da bulunduğu cemaati ezanın Türkçe anlamına kahkahalar atarak tepki verdi. İkizdere İlçesi,'nin 2 bin 640 rakımlı Ovit Yaylasında Hacı Hakkı Ekşi ile oğulları İbrahim, İmdat, Süleyman, Yüksel ve İsmail Hakkı Ekşi'nin yöneticileri olduğu Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından yaptırılan Hacı Hakkı Ekşi Camii ve Hacı Emine Ekşi Kuran Kursu açılışı için tören düzenlendi. Törene, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AKP Rize Milletvekili Hasan Karal, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu ile Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın ve vatandaşlar katıldı.










yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.07.2016 15:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Anti amerika 2016-07-05 00:16:31

O gerizekalilar açsinlar arkalarina gulsunler..
Soysuz arap köpekleri.

Avatar
Necip Yarpuzlu 2016-07-12 17:32:20

Sanki hepsi arapça bilen alim gibi degil mi?.Alışılmışın dışında her şeye gülen toplumuz bence gayet doğal.Alisinca da bi videoya guler ler