TÜRBAN KARARININ ALTINDAN...

Kadın subay ve astsubaylara türban serbestiyesinin perde arkasında AKP'nin referandum korkusunun yattığı öne sürüldü!

23 Şubat 2017 Perşembe 01:15
TÜRBAN KARARININ ALTINDAN...

İşte Türker Ertürk'ün konuya ilişkin analizinden çarpıcı detaylar:

" Milli Savunma Bakanlığı’nın düzenlemesine ve Kuvvet Komutanlıklarına gönderdiği talimata göre; kadın subay ve astsubaylar türban takabilecek. Bu düzenleme, askeri öğrencileri de kapsamaktaymış.

Öncelikle şunu vurgulamak isteriz; Milli Savunma Bakanlığı’nın Kuvvet Komutanlıklarına gönderdiği talimat yasadışıdır. Ben kuvvet komutanı olsam, böyle bir talimatı uygulamam. Çünkü; Anayasamızın çizdiği sınırların dışında ve gayri hukuki!

Kamuoyu yoklamaları ve çalışmalarımız gösteriyor ki; “Hayır”lar en az yüzde 60 seviyesinde. Bu, iktidarı çıldırtıyor. “Evet” için yapmadıkları ve yapamayacakları hile, desise ve melanet yok! Onlar açısından işin kötüsü; AKP’ye 2002’den bu yana oy vermiş seçmenin en az yüzde 15’i “evet”oyu vermeyecek, yüzde 10’u ise kararsız, aklı gidiyor ve geliyor!

İşte bu ortamda; Türk Silahlı Kuvvetleri’nde türban serbestisini getirerek, referandum için hamle yapıyorlar. Yine tartışma çıksın, insanlar kamplaşsın ve gerginlik artsın diye.  Temiz duygulara sahip dindarlarımızı ve türban giyen kadınlarımızı ve kızlarımızı; “Bakın işte, bunlar size karşı” diyerek kandırmak ve aldatmak için! Ülke ve toplum “çat” diye ortadan ikiye ayrılmış; umurlarında değil." (Odatv)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.02.2017 01:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol