TOKAT GİBİ SÖZLER!..

İsmail Saymaz, yandaş Hilal Kaplan'a öyle bir göndermede bulundu ki: "Gülen'e şiir yazarak Müslüman, 'Türk bayrağının adını değiştirelim' diyerek vatansever oldun"...

31 Ocak 2017 Salı 17:19
TOKAT GİBİ SÖZLER!..

Hilal Kaplan, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın vize politikası üzerine kaleme aldığı yazısını haberleştiren T24'ün tweetini "Trump'ı savunacak kadar düşmek" notuyla alıntılayan Saymaz'a kişisel Twitter hesabından bir gönderme ile cevap verdi. Kaplan, "Sevim koş, T24 ve ByLock İsmail de Müslümanların haklarını savunuyormuş" diye yazdı.İsmail Saymaz, bu tweet üzerine Kaplan'ın önceki yıllarda Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen'e yazdığı bir şiiri ve çözüm sürecinde Türk bayrağı hakkında yaptığı yorumu hatırlattı.Kaplan'ın tweetinin ekran görüntüsünü paylaşan Saymaz, altına şu notu düştü:"Fethullah Gülen'e şiir yazarak Müslüman, PKK'ya yalakalık yapmak için 'Türk bayrağının adını değiştirelim' diyerek vatansever oldu. sevim gül"


Kaplan'ın tartışmada gündeme getirilen dizeleri şöyle:

“Dağlarına bahar gelmiş memleketimin, Gülen de görse bu güneşi, Ahmet Âbi de Nâzım da, Hrant Âbi de salınsa dağlarında özgürce, Rakel ve Gülten Abla artık huzur bulsa.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol