TMSF KÜÇÜKKAYA'YI GÖNDERDİ

TMSF tarafından yönetimine geçtiğimiz ay el konulan Akşam gazetesinin genel yayın yönetmeni değişti. Yerine ise hükümete yakın söylemleri ile dikkat çeken...

24 Haziran 2013 Pazartesi 13:56
TMSF KÜÇÜKKAYA'YI GÖNDERDİ

 Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF), Mayıs ayında "Çukurova Grubu'nun 455 milyon dolarlık borcunu ödeme imkanı olmadığı" gerekçesiyle Akşam gazetesi, Show TV ve Sky Türk 630 da dahil olmak üzere grubun pek çok medya şirketine el koyduktan sonra Star Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü olan Mehmet Ocaktan'ı Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak atadı. 

TMSF'nin el koyduğu Akşam gazetesinde ilk büyük değişiklik yapıldı. Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya yerine, Star gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Ocaktan getirildi.

 Çukurova Medya Şirketleri Grup Başkanı Cengiz Özdemir, Cuma günü İsmail Küçükkaya ile bir konuşma yaptı. "TMSF'ye danışman ol. Skytürk360'ta program yap; Akşam'da yazmaya devam et. Serdar Çaloğlu modelini uygulayalım (Show TV). Satış süresince bize danışmanlık yap" teklifini sundu.

Küçükkaya, bu telifi kabul etmedi. Özdemir, Pazartesi'ye kadar süre tanıdı. Ve bu sabah İsmail Küçükkaya, net kararını bir kez daha açıkladı ve Akşam'la yollarını ayırdı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.06.2013 13:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol