TERÖR SALDIRISI İÇİN MİLLETİ DUAYA ÇAĞIRDI

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Cuma sabahı, herkesi camilerde dualarımızı birleştirmeye davet ediyorum" dedi.

15 Mart 2016 Salı 23:37
TERÖR SALDIRISI İÇİN MİLLETİ DUAYA ÇAĞIRDI

 Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Cuma sabahı, milletimizin tüm fertlerini, terör saldırısında hayatını kaybedenler, yaralılar ve yakınları için camilerde dualarımızı birleştirmeye davet ediyorum" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Bektaşilerin dini lideri Hacı Baba Mondi ve beraberindeki heyeti kabulünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Türk milletinin her ferdinin birlik beraberlik ve dayanışma içinde olmasının önemine işaret eden Görmez, şöyle konuştu:

"Yakınlarını kaybedenlerin acılarına milletçe ortak olmalıyız. Bu vesileyle önümüzdeki cuma sabahı kadınıyla erkeğiyle milletimizin tüm fertlerini, terör saldırısında hayatını kaybedenler, yaralılar ve yakınları için camilerde dualarımızı birleştirmeye davet ediyorum. Gönül gönüle vererek, kalplerimizi birleştirerek ve ruhlarımızı kaynaştırarak dualarımızı birleştirelim, aminlerde birleşelim diye çağrıda bulunuyorum."

"Terör saldırısı nedeniyle çok üzgünüz"

Mondi ise saldırıdan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Terör saldırısı nedeniyle çok üzgünüz, taziyelerimizi yetkililere ilettik. Sizin şahsınızda bir kez daha ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.03.2016 13:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol