SÜRMELİ'DEN KORKUTAN UYARI!..

Hava durumu için korkutan haber meteoroloji Mühendisi Bünyamin Sürmeli'den geldi.

09 Ocak 2017 Pazartesi 19:22
SÜRMELİ'DEN KORKUTAN UYARI!..

İSTANBUL hava durumuna ilişkin son gelişmeleri Meteoroloji Mühendisi Bünyamin Sürmeli canlı yayına katıldığı Renkli Sayfalar programında paylaştı.
Balkanlar üzerinden gelen kar yağışı yurdu felç ederken yeni haberleri Bünyamin Sürmeli verdi. Bünyamin Sürmeli'nin hava durumu tahminine göre kar İstanbul'da kar yağışının özellikle akşam saatlerinde şiddetini artıracak.10 Ocak salı gününe kadar İstanbul'da çok yoğun bir kar tabakası birikmiş olacak.
SİBİRYA'NIN KENDİSİ GELDİ
Bünyamin Sürmeli kar yağışının etkisi için 'korkutan' uyarılarda bulundu ve şu bilgileri verdi;
-Kar her geçen saat biraz daha kuvvetlenerek devam ediyor. Yarın sabaha yığınlarla karla kalkacağız. Bugünkü kar iyi bir yığın yapacak. Kar kalınlığı 120 santimi bulan nokta var. Bu da çok ciddi bir kar demek. Yolların açılması zaman alacak. Sibirya soğukları geliyor diyorduk ya Sibiryanın kendisi geldi."
KAR NE ZAMAN BİTECEK?
Bünyamin Sürmeli kar yağışının çarbamba günü biteceğini duyurdu. Ancak perşembe günü karla karışık yağmur geliyor. Bünyamin Sürmeli perşembe günü görülecek yağışların ciddi sıkıntılara yol açacağını belirterek "Aşırı bir yağış. Bu sefer su baskınları görülecek. O yağış zemindeki karı da eritecek ona bir de kar suyu eklenecek. Perşembe sıkıntılı olacak" dedi. 
İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?
Bünyamin Sürmeli canlı yayında öğrencilerin dört gözle beklediği kar tatili beklentilerine ilişkin de bilgi verdi. Bünyamin Sürmeli "Yarın hava ayaza da çekecek ve sabah hareket etmek bugünden de zor olacaktır. Yarın okullar muhtemelen tatil olacak. Açıklamanın yapılmasını bekliyoruz" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol