'Sünnetsiz Kadın Fahişe Olur'

Bir süre önce 'Fethullah Gülen öldü ve Yahudi mezarlığına gömüldü' sözleriyle gündeme gelen İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, bu kez de kadınlara yönelik açıklamalarıyla olay oldu.

28 Eylül 2018 Cuma 22:46

İslam'a göre kadınlarında sünnet olması gerektiğini iddia eden ve bunu hadislere dayandıran Akşit, şu skandal sözleri dillendirdi:

" Kadınlarda sünnet olur. Ama hocam biz Türkiye'de görmedik Türkiye'de bu tür bir sünnet olmuyor diyorlar. Biz tabii hadisten bahsediyoruz ve bazı şeyleri çok açık anlatamıyoruz. Medine'de sünnetçi kadın varmış. Ümmü Atiyye. Cariyeleri, kadınları sünnet edermiş Medine'de.  Kadınların bazıları biliyorsunuz ne yaparsanız yapın erkekleri baştan çıkarıyorlar. Her toplulukta var bunlar. Sizler onlara fahişe diyorsunuz. Sanat ediniyor bunu. Sonrada ağlıyor o kadınlar karşılaştığınızda. İstemiyorum ama mecburum vs diyor. Bunun nedenlerinden biri ne olabilir işte bu olabilir. Bize öyle söylenenler var ki ama tabii bunlar bizimle mezara gidecek tıpkı doktor hasta ilişkisinde olduğu gibi. Öyle yaşadıklarımız var ki bu hadisleri doğruluyor. Bir de bazı kadınlar namuslu ama duramıyor. Erkekler çok uyanık olmalı, karısına çok dikkat etmeli. Bu bazen kadının yaradılışdan olabiliyor bazen kadının üreme organından oluyor. İşte o fazla kısmı kestiriyor ki Peygamberimiz kadınlar kötü yola düşmesin diye. Hatta sünnetçiye sünnet ette tam keseceğin yerin dibinden kesme. Kocasını da düşün diyor."

Haberin videosunu bu linki tıklayan izleyebilirsiniz!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.09.2018 15:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Aydın Yılmaz 2018-09-30 14:47:12

Sana o.ç. bile diyemiyorum zira o.ç-larına ayıp olur.. amk-un sapık fahişe züppeleri.. size de lanet olsun eğer bu söylediklerini kadına reva gören bir zihniyet varsa (ne olursa olsun) ona da binlerce kez lanet olsun.. Sizinle aynı coğrafyayı paylaştığım ve aynı dili konuştuğum için kendimden utanıyorum namussuz alçak çocuk tecavüzcüsü pzvnk-ler..