SÜMEYYE'NİN DÜĞÜNÜ ÇEKMECELİLERİN İSYANI...

1 hafta önceden nikahın kıyılacağı Küçükçekmece’de bulunan Yahya Kemal Beyatlı kültür merkezi çevresinde olağan üstü hal ilan edildi. Yollar demir bariyerlerle kapatıldı.İlçede adeta hayat durdu. Küçükçekmeceliler isyanda.

11 Mayıs 2016 Çarşamba 23:54
SÜMEYYE'NİN DÜĞÜNÜ ÇEKMECELİLERİN İSYANI...

 Sümeyye Erdoğan ile insansız hava araçları imal eden Bayraktar Makina’nın sahibi Özdemir Bayraktar’ın oğlu Selçuk Bayraktar 14 Mayıs’ta evleniyor. Nikah, Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde kıyılacak. İlçede şimdiden olağanüstü hal ilan edilmiş durumda.

Kültür merkezine giden yollar demir bariyerlerle kapatıldı

Nikahın yapılacağı Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkzi’ne açılan yollar demir bariyerlerle kapatıldı. Bölgedeki en işlek caddelerden biri olan Fatih caddesinde karşıdan karşıya geçmek bile vatandaşlar için adeta çileye döndü.

Daha önce sadece kültür merkezinin çevresinde küçük bir alanda bulunan bariyerler adeta bir örümcek ağı gibi caddelere örüldü.

ArenaMega’ydı Yahya Kemal Beyatlı Oldu

Nikahın kıyılacağı kültür Merkezi’nin bulunduğu alan daha önce Caferilerin Kerbela olayını anma yeriydi. AKP’li Küçükçekmece belediye başkanı Aziz Yeniay döneminde alana dev bir kültür merkezi yapıldı. Adı Arena Mega olarak konuldu.

ArenaMega Başkanın Başını Yedi

Kültür merkezinin açılışını Tayyip Erdoğan yaptı. Açılış sırasında bu isim yüzünden Aziz Yeniay Tayyip Erdoğan tarafından azarlanmış kültür merkezinin ismi de Yahya Kemal Beyatlı olarak değiştirilmişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.05.2016 23:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol