START VERİLDİ.. HAREKETE GEÇİLDİ..

Saray kaynağına dayandırılan müthiş iddiada neler var neler?

04 Ocak 2017 Çarşamba 02:19
START VERİLDİ.. HAREKETE GEÇİLDİ..

Y.Çağ Yazarı Ahmet Takan yine müthiş bir iddiayı kamuoyuna taşıdı. Takan, saray kaynağına dayandırdığı iddiasına, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun Erdoğan'a karşı işbirliği yaptıklarını öne sürdü.

İşte flaş iddialar:

" Takvimde gaza basıldı!..
Anayasa paketinin TBMM Genel Kurulu'nda görüşmelerine Pazartesi günü başlanıyor. Paket kazaya uğramaz Meclis'ten de geçerse referandum sandığına OHAL şartlarında gideceğiz.
Ya sonrası?.. Bu ön görülemeyen bir soru mu?..
Saray danışmanlarının konuştuklarına bakarsanız, "Erdoğan'da 2019 için kesin bir şey söyleyemiyor.
"Kafaları çok karışık. Neden?..
Anayasa değişiklik paketi Meclis'e geldiğinden beri, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu cephesindeki hareketlenmeden dolayı. R.Erdoğan'a çok yakın bir kurmay şöyle anlattı hem de zaman vererek;
"Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül'ü İstanbul'da ziyaret etti. Ziyaret 4 saat sürdü. Kendisine sorduk. Ziyaretin sebebini  'nezaket ziyareti' olarak açıkladı. İnanmadık.4 saatlik nezaket ziyareti mi olur?.. Ailesi ile beraber gittiğini de söyledi. Hiç inandırıcı değil. O cephede  son zamanlarda aşırı bir hareketlenme var. Dikkatle takip ediyoruz.Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül'e çok yakın bir çizgi içine girdi. Hüseyin Çelik,Sadullah Ergin,Ali Babacan zaten malum, Abdülkadir Aksu gibi isimler var. Stratejik hazırlıklar  yapıyorlar.Erdoğan hepsini tek tek not ediyor."
"Stratejik hazırlıklar"ı merak edip sordum. "Ekonomik gelişmeler" dedi. Saatler süren sohbetimizden yazabileceklerim kadarıyla şu izlenimi edindim;
1-Erdoğan ve yakın halkası,Abdullah Gül,Ahmet Davutoğlu ile birlikte yakınındakilere fena halde kafayı takmış.
2-Artan terör olayları ve ekonomideki kötü gidişatı Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun bir fırsata çevireceğini düşünüyorlar.
3-Referandumun "evet" ile sonuçlanması halinde en kısa sürede yeni bir parti kurulacağını. 2019'da Abdullah Gül'ün Erdoğan'ın karşısına Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkacağına kesin gözüyle bakıyorlar.
4-Abdullah Gül,Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın arkasındaki uluslararası güçlerin ise projeye tam destek vereceklerini ileri sürüyorlar.
5- (Bu herhalde en ilginç madde.Duyunca bir tuhaf oldum!..-aht-) İngiltere BOP projesine Abdullah Gül ile devam etmeyi mutlaka deneyecek."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.01.2017 21:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol