'SONU ANAP GİBİ DEĞİL DAHA DA KÖTÜ OLACAK'

AKP'nin MKYK listesine çok sert tepki gösteren yandaş gazeteci Ömer Turan, "bundan sonra AKP ile işim bitmiştir" ifadelerini kullandı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 00:19

BU LİSTE HAYATİ YAZICI'NIN LİSTESİ

"Bu AK parti kongresi tarihi bir kongreydi" diyen Turan, "MKYK listesi çok önemliydi. Ya yeni sayfa açılacak ya da denge deyip eskisi korunacaktı. AK parti kararını verdi. Denge diyerek eski isimlerin tamamını listeye aldı. Listeye Hayati Yazıcı ve ekibi damgasını vurmuş. Liste Hayati Yazıcının, Mustafa Ataş'ın listesi. Millet kimi eleştiriyorsa, onlar listede. Millet kimi seviyorsa onlar listede yok" ifadelerini kullandı.

TEMİZLİK YAPACAĞINI TAHMİN EDİYORDUK

"Biz, Erdogan'ın Kongrede tam bir temizlik yaparak yeni bir sayfa açacağını tahmin ediyorduk" diye belirten Turan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beklediğimizin tam tersi oldu, yanıldık. Tahmin edilen en kötü listeden daha kötü bir liste çıktı. Böyle bir listeyi eminin Hayati Yazıcı bile tahmin edememişti. O kazandı. Ölümüne karşılıksız yanında durduğumuz Erdogan bizim değil Mustafa Ataş,Hayati Yazıcının yanında durdu. Biz yanıldık ve bu konuda kaybettik.

TAHA ÜN HAKLI ÇIKTI

AK parti bizim değil Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Taha Ün'ün partisiymiş. Bu konuda onlar haklıymış, biz yanılmışız. Bu saatten sonra bizim Erdogan adına, parti adına konuşma hakkımız yok. Hayati Yazıcı, Taha Ün haklı çıktı, Erdogan da, partide onların.

BENDEN BU KADAR ARTIK

Ben 2001'den itibaren ölümüne Erdoganın yanında durdum, tek bir kuruş beklemeden, 16 yıldır canla başla onu savundum.Demekki Erdogan'ın bize ihtiyacı yok, Taha Ün'e ihtiyacı var, biz ona sorun teşkil ediyoruz, o halde çekilmemiz daha doğru olur. Allah Erdogan'ın yar ve yardımcısı olsun, ayağına taş değdirmesin. Bizden bu kadar, artık benden Reis ve AK parti ismini duymayacaksınız.

BU LİSTE AKP'Yİ BİTİRİR

Bunları kırgınlıkla yazmıyorum, analiz yapıyorum. Millet 21 mayısı bekliyordu, dağ fare doğurdu, bence bu liste AK partiyi bitirir. Ben inanmadığım bir listeyi savunmam. Bu liste AK partiyi bitirir. Ak parti millet nezdinde bitmiştir, bunu ilk secimde göreceksiniz. Ben bu listeyi savunsam, inandırıcılığım kalmaz, birilerinin dediği gibi kıvırmam. AK parti Reis konusunda biz kaybettik,Taha kazandı.

HALK TOPBAŞ DİYOR

MKYK böyleyse, Kabine revizyonu da bundan farklı olmaz. Hiç kimse Topbaşın alınmasını, Kavurmacının tekrar tutuklanmasını beklemesin. Ben İslam için, Türk devleti için mücadele ettim, etmeye de devam edeceğim. Ama 16 yıllık AK partiyle birlikteliğim bitmiştir. Topbaşın ismini anamayan mahalle medyasına inanmayın, sokağa çıkın ve halkı dinleyin. Tepki müthiş. Bunu ilk secimde göreceksiniz.

AKP DÖNEMİ BİTMİŞTİR

Aralıktan sonra bile paralel yapı yok diyen Hayati Yazıcı MKYK listesini belirledi, divan başkanı oldu, parti adına konuştu. Çok güzel. Sayın Cumhurbaşkanım, ikinci darbe olduğunda biz yine Gezi, 17 Aralık ve 15 temmuzda olduğu gübi ölümüne sizin yanınızda oluruz. Türk siyasetinde AK parti dönemi bitmiştir. Türk siyaseti bir ya da iki sene içinde tamamen sil baştan değişecek. Su akar, yolunu bulur.

İLK SEÇİM BARAJALTI

AK parti geldiği gibi gidecek, Anaplaşmayacak ANAPtan daha kötü olacak. İlk secimde oyu düşmeyecek baraj altı kalacak. Bu tweetlerimi arşivleyin yanlış çıkarsa yüzüme çarpın. Çok değil iki sene iiçinde bunları net bir şekilde göreceksiniz. Şimdi ekranlarda denge listesi diyen şarlatanlar ilk secim akşamı felaket sonuçlarını görünce, böyle olacağı belliydi diye kıvıracaklar. Fetöyle mücadele bitti. Kavurmacı gibi üst düzey fetöcüler bir bir çıkartılacak, kermeste pasta satan ablalar ve biz içeri atılacağız.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.05.2017 12:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
FİKRİYE URAL 2017-05-22 17:46:32

EEE PARTİNİZDEN GİDENLERİ GÖRDÜNÜZ NASIL DIŞLANDILAR ONLARDA ÇOK ÇALIŞMIŞLARDI SENDE BİRAZ DERS ALSAYDIN