SON İSTEĞİ AÇIKLANDI...

Önceki gece tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Usta oyuncu Levent Kırca'nın son isteği açıklandı.

13 Ekim 2015 Salı 11:28
SON İSTEĞİ AÇIKLANDI...

  Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören tiyatrocu Levent Kırca önceki gece geç saatlerde hayata gözlerini yumdu.

 
KIRCA'NIN VASİYETİ
 
Cengiz Semercioğlu bugün Hürriyet 'teki köşesinde Levent Kırca'nın son isteğinin bir süre önce çektiği 'Sarhoşum Gel Al Beni' filminin vizyona girmesi olduğunu söyledi.
 
Semercioğlu'nun yazısından o bölüm:
 
"Peki son isteği neydi Levent Kırca'nın? Bir süre önce çektiği "Sarhoşum Gel Beni Al" adlı filminin vizyona girmesi... Vizyona girdiğini göremeden vefat etti. Son vasiyet olarak vizyona girmeli mi bu film? Kararı verecek olan, ailesi... Ancak girerse aklımızda yer eden "Levent Kırca komedisi"nin de zarar göreceğini söylüyor filmi görenler. İzleyen bir-iki dağıtımcı arkadaşım, belki yorgunluk dönemi olduğundan, belki sağlık problemlerinden Levent Kırca'nın filmde yapmak istediğini tam gerçekleştiremediğini söylüyor.
 
"Sarhoşum Gel Beni Al" vizyona girip izlenmese... Beğenilmese... Sanki Levent Kırca'nın hatırasına saygısızlık olacakmış gibi geliyor bana. Bu yüzden bilmiyorum. Vizyona girmeli mi, girmemeli, ailesi kararı versin... Ama ne olursa olsun, Levent Kırca son bir filmiyle değerlendirileme-yecek kadar büyük bir oyuncuydu. Nur içinde yat Levent Abi. Bizi o kadar çok güldürdün ki, hakkını helal et..."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.10.2015 11:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Şaziye Atakan 2015-10-13 18:32:06

Eşi benzeri olmayan herzaman gerçekleri yansıtan bire tiyatrocu Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın