SKANDAL! 'SABAHA KADAR İÇTİK...'

Antalya Kepez ilçesi Duacı Mahallesi’nde madde bağımlısı gençlerin tedavisine yönelik hizmet veren Ayka Vital Sağlıklı Yaşam Merkezi Zehir Savaşçıları Akademisi’nin ismi çok büyük bir skandala karıştı.

05 Nisan 2017 Çarşamba 01:14
SKANDAL! 'SABAHA KADAR İÇTİK...'

Daha önce otel olarak kullanılan merkezin mahzen kısmında içki deposu olduğunu keşfeden madde bağımlısı gençler, bir gece yarısı mahzenin kapısını kırıp içeri girdi. Mahzendeki alkol oranı yüksek içkilerin tamamını tüketen gençler, sarhoş oldu. Bazı gençler aşırı alkol kullanımı nedeniyle kriz geçirirken, arkadaşları da bu hallerini cep telefonlarıyla kaydetti.

Hürriyet gazetesinden Salim Uzun’un haberine göre, merkez yöneticileri skandalı sabah farketti. Kapıyı kırıp içeri giren gençler hakkında tutanak tuttu. Merkezden atılan bu gençler de merkez sahibi ve yöneticilerinden şikâyetçi oldu.

Mahzene giren bağımlı gençlerden İ.S. (17) şunları anlattı:

“Sabaha kadar İçtik”

“Merkezde 4 ay kaldım. Ailem aylık 5 bin lira ödeme yaptı. Bir gece merkezin bodrum katında bir oda keşfettik. İçinde içki olduğunu fark edince kapıyı kırdık. Sabaha kadar içtik. Sonra da merkezden atıldık. Bizim yaptığımız yanlış olabilir ancak bağımlılarla ilgili bir merkezde nasıl olur da alkol deposu olur. Bizim tek hatamız nefsimize yenilmekti.”

“Elimizde kaldığı için orada tutuyorduk”

İddialarla ilgili konuşan Ayka Vital Sağlıklı Yaşam Merkezi Kurucusu Kardiyoloji Uzmanı Doktor Aynur Doğan “Maalesef böyle bir şey yaşandı. Aşağıda kilitli tutuğumuz mahzenin kapısını kırıp içerdeki içkileri içmişler. Burası daha önce oteldi. Turizm durunca o içkilerde elimizde kalmıştı. Biz de atmadık.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol