'SENİN BUNLARDAN HABERİN YOK ANGUT!'

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk hocamız, dincilikle mücadelenin Kur'an'i kavramlarla olabileceğini başka da bir yol olmadığını söyledi.

21 Ocak 2015 Çarşamba 13:02
'SENİN BUNLARDAN HABERİN YOK ANGUT!'

İşte hocamızın o sözleri:

" Bugün benim angut diye nitelediklerim dincilerden daha az mı gerici? Dinciliğin omurgasının çökmesi lazım. Peki bu nasıl olacak? Bu kavramlar Kur'an'da. Saltanat dinciliği hakim bugün. Sultanın dinine darbe vurdu Mustafa Kemal. Haşa Allah'ın ayetine darbe vurmadı. Yaptığı işler o dinin talepleriydi ve o bunu biliyordu. Sen çıkıp diyebiliyor musun benim bugün yaptıkların Kur'an uygundur. Maun Suresi'ne uygundur diye. Hadi de de görelim. Öyle bedava on rekat namaz ile kimi kandıracaksın? Herkes biliyor ki, Kur'an o tür namazları lanetliyor. Bunu artık millet öğrendi.


Angutlar Kur'an'ın kavramlarını öğrenmeli. Saltanat dinciliği diyeceksin, dinin ideolojileştirilmesi diyeceksin, şirk şaibeli din diyeceksin, Maun diyeceksin, lanetli namazlar diyeceksin, dinci dinsizler diyeceksin, nitelikli imansızlık diyeceksin. Yahu angut senin bunlardan haberin yok. Bunları 100 yıllık gecikmeyle ben sana söylüyorum hala mırın kırın ediyorsun. Bu ne demektir, bunlardan yine yararlanamayacaksın."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.01.2015 00:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sabri Şengün 2015-01-22 11:16:29

Yaşar Hoca doğru söylüyor .