SEN MİSİN İZMİRLE DALGA GEÇEN!

Gökçek İzmir'deki sel felaketiyle dalga geçti ama 16 Haziran 2011'de Ankara'da da aynı durum yaşanmış ve Gökçek 1500 lira tazminata mahkum olmuştu.

26 Kasım 2013 Salı 12:31
SEN MİSİN İZMİRLE DALGA GEÇEN!

  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İzmir'deki sel felaketiyle ''Balık adam gönderelim mi?'' diye dalga geçti. Ancak aynı durum 2011'de Ankara'da da yaşanmış ve sel sularına kapılarak boğulma tehlikesi geçiren vatandaşları balıkadamlar kurtarmıştı. Gökçek bu olay nedeniyle 1500 lira tazminata da mahkum olmuştu.  

Gökçek geçen yıl da benzeri bir sel felaketi görülen İzmir’deki olaydan sonra “Venedik’e değil, İzmir’e gidin, daha ucuza gelir ” tweeti atmıştı. Gökçek, Ankara’daki sel sonrası Balgat 70 Gün alt geçidinde vatandaşların boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine ise “Bu normal bir yağış değil. Buna hiçbir altyapı dayanmaz” demişti.

TAZMİNATA MAHKUM OLDU
Melih Gökçek'in Ankara'da 16 Haziran 2011'deki sel nedeniyle tazminata mahkum olduğu da ortaya çıktı. Alt geçitte arabası ile mahsur kalıp boğulma tehlikesi geçiren ve yüzerek kurtulan Aykut Fındıkçı adlı vatandaş, Ankara Belediyesini bin 500 lira tazminata mahkum ettirdi.

Balıkadamların yardımı ile alt geçitte boğulmaktan kurtulan Aykut Fındıkçı, olaydan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’ye dava açtı. Ankara 11. Sulh Hukuk Mahkemesi de Fındıkçı’yı haklı bularak Belediyeyi bin 500 lira tazminata mahkum etti. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.11.2013 12:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol