SEN MİSİN GEZİ'YE DESTEK VEREN!

Gezi direnişine başından beri destek veren İstanbul Şehir Plancıları Odası Başkanı ve Taksim Platformu üyesi Tayfun Kahraman, görevinden alınarak bakın nereye atandı.

27 Haziran 2013 Perşembe 16:35
SEN MİSİN GEZİ'YE DESTEK VEREN!

 Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Koruma Bölge Kurulu'nda uzman olarak çalışan Tayfun Kahraman, gezi olaylarından sonra gelen yazı ile şok oldu. son.tv'nin haberine göre, gelen yazıda, "Göreviyle bağdaşmayan etkinliklerde" bulunduğu gerekçesi ile Gaziantep Koruma Kurulu'na atandığı belirtiliyordu. Başbakan Erdoğan'la görüşen heyette yer aldı

Taksim Platformu üyesi Tayfun Kahraman, gezi direnişiyle ilgili Başbakan Erdoğan ile görüşen heyette yer almış, çıkışta da açıklama yapmıştı. Ak Parti, gezi ile ilgili hazırladığı 28 dakikalık "Büyük Oyun" başlıklı videoda Tayfun Kahraman'ın bu açıklamasına da yer vermişti.

Kahraman kimdir?
TMMOB İstanbul Şehir Plancıları Odası Başkanlığı'na 2010 yılında seçilen 32 yaşındaki Tayfun Kahraman, Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama mezunu. İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde doktorasına devam eden Kahraman, şehircilik, kent planlama ve imar mevzuatı alanlarında dersler ve seminerler de veriyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.06.2013 16:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol