"SEN GEL, GEL YAPARSAN GELİRLER"

Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, bugünkü köşesinde Ahmet Hakan'a göndermede bulunarak "Sen ‘gel, gel’ yaparsan, gelirler!" dedi.

02 Ekim 2015 Cuma 12:38

 Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Ahmet Hakan'ın uğradığı saldırıda AKP milletvekili Abdürrahim Boynukalın'ı işaret etti.

 
Abdurrahim Boynukalın'ın “Bunlar dayak yememiş hiç... Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş” sözlerine bir köşe yazısında yanıt veren Ahmet Hakan, "Evimi de biliyorsun, doğru. Yav gel hele gel. Gel, hadi gel." diye yazmıştı.
 
GEL HELE GEL DERSEN GELİRLER
 
Ahmet Hakan'ın Boynukalın ile ilgili sözlerini hatırlatan Star yazarı Ahmet Kekeç, "Sen pervasızca “gel, gel” yaparsan, “yavşak ve müptezel” diye sağa sola saldırırsan, “gelecekleri” tutar ve gelirler... Haddini, hududunu ve cirmini bileceksin." diye yazdı.
 
"NEYİNE GÜVENİYOR BİLMEM"
 
Yazısının devamında Ahmet Hakan'ın sadece Boynukalın'a değil, herkese "bulaştığını" söyleyen Kekeç şöyle devam etti:
 
"(“Bak, gördün mü? Azmettirici Abdürrahim Boynukalın’mış... Ahmet Kekeç itiraf ediyor!” diyeceklere bir çift söz: Bu zat herkese “gel, gel” yapıyor. Bulaşmadığı adam kalmadı. Mafyayla ilişkili kişilere bile horozlanıyor. Trafikte bile “gel, gel” yapıyor. Neyine güveniyor bilmem. Herhalde “iman dolu göğsüne” güveniyor. Bir yazısında öyle diyordu çünkü...)"
 
İşte Ahmet Kekeç'ın yazısının ilgili bölümü:
 
"Önce bu zata ait sosyal medya hesaplarından bazı twetler aktarmak istiyorum. Bakalım ne tür “basın faaliyetleri”nde bulunmuş?
 
BİR- “Seni Şanzelize’ye kadar kovalarım ve hiçbir Fransız seni elimden alamaz lan...” (Cem Uzan’a söylenmiştir.)
 
İKİ- “Memlekete giremeyen kriminal yavşak.” (Cem Uzan’a söylenmiştir.)
 
ÜÇ- “Sen Tayyip Erdoğan’a ‘Allahsız’ diye bağırmıyor muydun? Ne zaman geri vitese taktın, yavşak pislik.” (Cem Uzan’a söylenmiştir.)
 
DÖRT- “Düzeysiz kumpasçı ve müfteri...” (Melih Gökçek’e söylenmiştir.)
 
Çoğaltılabilir...
 
Bir de, bu zatın, “basın faaliyeti” çerçevesinde yazdığı makalelerden bir “kolaj” sunalım: “Mafya bozuntusu... Köşe tetikçisi... Müptezel... Alçak... Şerefiz... Şimdi de bel’am mı oldun İhsan Özkes... Dönek... Şehir eşkıyası... Şimdi bi kafa atacam, elimde kalacan... Gel hele gel. Yav bırakın gelsin hele...”
 
Bu üstün fikirler, Hürriyet gazetesinde yayınlanıyor ve Aydın Doğan tarafından “bol maaş”la ödüllendiriliyor.
 
Uzatmayacağım...
 
Birkaç şey söyleyip kapatacağım...
 
SEN PARVESIZCA GEL GEL YAPARSAN...
 
Sen pervasızca “gel, gel” yaparsan, “yavşak ve müptezel” diye sağa sola saldırırsan, “gelecekleri” tutar ve gelirler... Haddini, hududunu ve cirmini bileceksin. (“Bak, gördün mü? Azmettirici Abdürrahim Boynukalın’mış... Ahmet Kekeç itiraf ediyor!” diyeceklere bir çift söz: Bu zat herkese “gel, gel” yapıyor. Bulaşmadığı adam kalmadı. Mafyayla ilişkili kişilere bile horozlanıyor. Trafikte bile “gel, gel” yapıyor. Neyine güveniyor bilmem. Herhalde “iman dolu göğsüne” güveniyor. Bir yazısında öyle diyordu çünkü...)
 
Star gazetesine atılan bomba ve Murat Sancak’ın kurşunlanması, bu ahlaksızda “empati” duygularını harekete geçirmedi. Kuru bir “geçmiş olsun”u çok gördüğü gibi, bir de, “Bu saldırılar mizansen” demeye getiren yazılar yazdı. (“Şems Ethem” diye dalga geçtiği Ethem Sancak işbu zatı aradı ve“geçmiş olsun” dileklerini iletti. Utanır mı, bilmem.)
 
BU SALDIRI BASINA YÖNELİK SALDIRI DEĞİLDİR
 
Bu saldırı, basın özgürlüğüne yönelik bir saldırı değildir. Tipik bir “psikopat vakası”dır. Yani, bildiğimiz jiletçi saldırısıdır. Bunun arkasında bir organizasyon var mı? Bunu bulmak görevi kolluk güçlerine aittir... Polis, “basın özgürlüğü” diye kafa ütülemelerine ve dünyayı başımıza yığmalarına izin vermesin (ABD Büyükelçiliği bile açıklama yaptı), bir an önce bulsun failleri."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.10.2015 12:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol