ŞEMSİYELİ DARBE!...

Yandaş Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, bir kişinin metrobüs şoförüne şemsiye ile vurması sonucu meydana gelen kazayı yeni bir darbe hazırlığının işareti olarak değerlendirdi.

28 Eylül 2016 Çarşamba 01:59
ŞEMSİYELİ DARBE!...

İşte cemaat itirafçısı Hüseyin Gülerce’nin o yazısından ilgili bölümler;

“(…)Okulların açılmasıyla birlikte okul servisleriyle ilgili cinayetlere varan tartışma ve gerilim, otomotiv sektöründe grev hazırlık ve tahrikleri, ülke çapında ekonomik bir sıkıntıyla beslenecek kaos hazırlıkları olduğu fısıldanıyor. Bir de PKK’nın şehirlerde işleyeceği cinayetler ve bombalamalar başlarsa…”

(…)15 Temmuz darbe girişimi, Türkiye’yi hizaya getirmek için, Türkiye’ye boyun eğdirmek için yapıldı. Türkiye’nin varlığından, güçlenmesinden rahatsız olanlar kendilerince terbiye edilmiş bir yönetim istiyorlar, ülkemizde…

Onun için emellerinden vazgeçmeyecekler. Temmuzda olmadıysa, Ekimde, Kasımda başka yollarla, başka alanlarda kaos peşinde koşmaya devam edecekler.

Üst aklın 5. kol faaliyeti

İnanınız, ben artık şahsi mesele, şahsi kavga gibi görünen olaylarda bile Üst Aklın beşinci kol faaliyetinden, FETÖ kumpaslarından kuşkulanıyorum. Şu İstanbul’daki metrobüste şoförün yüzüne şemsiye ile vurulup meydana gelen korkunç kaza bile beni şüpheye sevk ediyor. O kazada onlarca insan ölebilirdi… 15 Temmuz’u önleyen bu kahraman millet duruşunu bozmayacaktır.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol