'Şehit Eşini Beğeniyor Bana Getirin Diyordu'

Adnan Oktar'ın 'kedicik' olarak adlandırılan kadın müridleri arasında olan Beril Koncagül itirafçı olarak etkin pişmanlıktan faydalanıp tahliye edildi. Koncagül, "Şehidin eşini beğeniyor 'onu getirin bana' diyor. Bu nasıl aklına gelir bir insanın?" dedi.

11 Şubat 2019 Pazartesi 00:18

Adnan Oktar’a yakınlığıyla bilinen ‘gözde kedicik’ Beril Koncagül itirafçı oldu ve etkin pişmanlıktan faydalanarak tahliye edildi.

Hürriyet’ten İpek Özbey’in haberine göre, Koncagül yaşadıklarını şöyle anlattı:

Dokuz yıl bütün örgüt evlerini dolaştım. 2014’ten yakalandığımız tarihe kadar Dragos’ta, Adnan Oktar’ın yanında yaşıyordum. 5 kez kaçmaya çalıştım, 60 silahlı koruma, yüzlerce kamera vardı, başaramadım. Öyle atıp tutuyorlar ya, camı kırıp kaçsaydın diye, jammer’larla kuşatılmış bir arazidesin, nereye kaçıyorsun. Aileni açlıktan ölecek hale getiririm diye tehdit etmesi de cabası ki yapar. Bir süre sonra ‘Ne olacaksa bana olsun’ diyorsunuz.
'HEPİMİZİ PAVYONDAKİ KADINLARA BENZETTİ'

Bu sapık Ankara’da büyümüş. Küçükken hep pavyonların önüne gidiyormuş. Pavyon kadınlarının profili bunun beynine girmiş. Hepimizi o kadınlara benzetti. Belli birkaç doktor var, isimler gizli kaydediliyor, estetikler ona yaptırılıyor. ‘Ben istemiyorum’ diyemezsiniz.
'ŞEHİDİN EŞİNİ BEĞENİP ONU BANA GETİRİN DİYORDU'

Televizyon izlerken haberlerde şehit cenazesi çıkıyor. Şehidin eşi tabuta sarılmış, yanında çocuğu var. Beğeniyor, ‘Onu getirin bana. Nasıl yapsak, iftar mı düzenlesek’ diyor ve o insanlara adam yolluyor. Bu nasıl aklına gelir bir insanın? 15 Temmuz darbe gecesi, ‘Saati bana sorsalardı en uygun saati söylerdim. O zaman Tayyip Erdoğan’ı indirirlerdi. Büyük fırsatı kaçırdılar’ dedi.
'DİNDEN BAHSETTİĞİ TEK YER TV'

Kendini bütün peygamberlerden üstün görüyordu. Viski içiyor, sapkınlık yapıyor, oturup utanmadan peygamberi eleştiriyordu. Dinden bahsettiği tek yer televizyon. Onun dışında Allah dediğini duymadık. O kitapları satın alanlara söylüyorum, bütün para onun fantezilerine gidiyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol