SEÇİM ÖNCESİ ERDOĞAN'IN ŞOK VIDEOSU!

Birkaç saat önce sosyal medyada dolaşıma geren AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, “Bunu dışarıda konuşmam” notuyla yaptığı ve 'HDP barajı aşmamalı' dediği açıklamaları gündem oldu.

14 Haziran 2018 Perşembe 00:13

İlk videonun ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra yeni bir video dolaşıma girdi. Erdoğan'ın bu ikinci videoda, 'sandık hakimiyetini kurarsak işi başlamadan bitiririz', 'iş bitmiş havasında' değil' dediği görülüyor.

T24'ün haberine göre, Twitter'da yayılan görüntülerde, ‘Mahalle Başkanları Toplantısı' yazılı bir afiş önünde konuşan Erdoğan'ın şunları dediği duyuldu:

Arkadaşlar, HDP üzerinden parti teşkilatımızın çok farklı çalışma yapması lazım. Bunu dışarıda konuşmam. Burada sizlerle konuşuyorum, niye sizlerle konuşuyorum? Çünkü, onların baraj altı kalması demek, bizim durumumuzun çok daha iyi bir noktaya gelmesi demektir. Dolayısıyla da, her ilçede arkadaşlarım özellikle onlar üzerinde çok farklı çalışması lazım. Çünkü siz kim, kimdir bunu biliyorsanız. Mahalle temsilcilerimiz zaten kimin kim olduğunu bilmiyorsa bu görevi bırakması lazım. Alacaksınız sandık seçmen listesini, bakacaksınız kim kimdir. Bu çalışmayı yapmanız da inanıyorum ki bize çok farklı bir netice getirebilir. Markaja almak diyoruz ya, markaja alacaksınız.”

HDP'den açıklama

Yayılan görüntülere yönelik olarak HDP 'den yapılan açıklamada,"AKP Genel Başkanı Erdoğan açıkça suça teşvik ediyor. HDP 'yi baraj altında bırakmak için hile ve baskıyla oylarımızı çalmayı planlıyor. Çünkü HDP Meclis’te olmazsa 400'den fazla vekil kazanacağını biliyor. İşte bunu engellemek için 24 Haziran'da bir oy HDP 'ye bir oy Demirtaş'a" denildi.

HDP'den açıklama

Yayılan görüntülere yönelik olarak HDP 'den yapılan açıklamada,"AKP Genel Başkanı Erdoğan açıkça suça teşvik ediyor. HDP 'yi baraj altında bırakmak için hile ve baskıyla oylarımızı çalmayı planlıyor. Çünkü HDP Meclis’te olmazsa 400'den fazla vekil kazanacağını biliyor. İşte bunu engellemek için 24 Haziran'da bir oy HDP 'ye bir oy Demirtaş'a" denildi.

İkinci video ortaya çıktı

İlk videonun dolaşıma girmesinden yaklaşık 1 saat sonra. Devam videosu niteliğinde başka bir video dolaşıma girdi. Erdoğan'ın videodaki konuşması şu şekilde:

"Yani bizim arkadaşlarımızdan önce onlar gelmemeli. Sandık müşahitlerimiz, müşahitler noktasında sandık kurulu üyelerinin dışında sandık müşahitleriyle bizim oralara takviye yapmamız lazım. Olur ya, diğerlerinden gelmeyen olursa sandık kurulu başkanı kimse, oradan müşahitlerden kim önce gelirse onu alacak. O kişi sandık kurulunun ikinci ya da üçüncü üyesi olabilir.

Burada bu defa neyi kazanırız? Sandık kurulundaki hakimiyeti biz elde etmiş oluruz. Yani burada çok hassas olmamız lazım. Bu işi hiç hafife almamamız gerekir. Yani bunları geçmişte çok yaşadık. Eğer bunu sağlama alırsak, İstanbul'da başlamadan işi bitirmiş oluruz.

Değerli arkadaşlar tabii 13 gün var. İş çantada keklik değil. Şu anda kamuoyu araştırmalarında falan öyle 'iş bitmiş havasında' değil söyleyeyim. Bu neyi gösteriyor? Son seçimlerde yaşadığımız olay; 7 Haziran, 1 Kasım... Bakın, bir 7 Haziran yaşamamalıyız. Aynı şekilde 1 Kasım yaşamamalıyız. Yani iş bıçak sırtı olmamalı. Şunu bilmenizi istiyorum. İstanbul, Türkiye'nin adeta 81 vilayeti burada temsil ediliyor. Buradan çıkan netice Türkiye'nin neticesidir."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.06.2018 00:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
dr ameer 2018-07-14 23:26:34

Hala mali krizden geçiyor musunuz?
Sana para verdiğimiz ve hala sağlıklı olduğumuz için size şunu söyleyeceğim.
KIDNEY'imi fortis hastanesine 180.000 ABD Doları karşılığında satıyorum, şimdi
hayatımdan memnun olduğum için hala çok sağlıklıyım, eğer satmak istersen
böbrek, e-posta ile hastane ile irtibata geçebilirsiniz [
[email protected]] size paranın bir kısmını bile ödüyoruz
vize işleminizi ameliyat için geldiğinizde ve hemen
ameliyat size denge para vermek onlar Endonezya, ben olursam
ilgilenen hastane ile iletişime geçebilirsiniz
                   [email protected]