SAYISAL LOTO'DA BÜYÜK ŞÜPHE...

Sayısal Loto'da haftanın çekilişi dün akşam gerçekleştirildi. Sayısal Loto'nun büyük ikramiyesi bir kez daha, 18'inci kez Ankara Yenimahalle'ye çıktı.

14 Ağustos 2016 Pazar 13:57
SAYISAL LOTO'DA BÜYÜK ŞÜPHE...

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, Sayısal Loto'nun dünkü çekilişini kazanan numaraları açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, 1030. hafta çekilişinde 6 bilen bir kişi 4.526.898,10 TL kazandı. Sayısal Loto'da 5 bilen 200 kişi 3.486,25 TL, 4 bilen 10 bin 574 kişi 50,30 TL, 3 bilen 200 bin 353 kişi ise 7,35 TL kazandı.

18. KEZ YENİMAHALLE KAZANDI

Sayısal Loto çekilişinde dikkat çeken nokta ise büyük ikramiyenin bir kez daha Ankara'nın Yenimahalle ilçesine çıkması oldu. Yenimahalle son üç yılda 17 kez şans oyunlarını kazanmasıyla gündeme geldi. Bu ikramiyenin de Yenimahalle'den oynanan bir kupona isabet etmesiyle bu rakam 18'e yükseldi.

SOSYAL MEDYA ŞÜPHELİ: BİR OYUN MU VAR?

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine isabet eden büyük ikramiyeler sosyal medyanın gündemi haline gelirken, ilçeden şans oyunu oynayan bir kişi en son 18 Haziran 2016 tarihli sayısal loto çekilişinde 1 milyon 368 bin liralık ikramiyeyi kazanmıştı.

Sayısal Loto'nun dün gece de Yenimahalle'den oynanan bir kupona isabet etmesinin ardından Twitter'da şu tweetler paylaşıldı:

@baysal48: Sayısal Loto bilmem kaçıncı kez Ankara Yenimahalle'de yaşayan  değişik insana çıktı,hem de tek başına..

@cevdetaykan: ŞANS İSTEEE

Ankara Yenimahalle'ye son 3 yılda 18'inci kez piyango vurdu.  Sayısal Loto'da büyük ikramiye dün yine Yenimahalle'ye çıktı.

@zebrarot: Ankara yeni mahalle @TC_Basbakan @EmniyetGM  bu ise kimlere ciktigindan baslayin sayisal ve supe lotonun

@lllimitless: sayısal loto YİNEEEE Yenimahalle'de. işe bak arkadaş

@KaaNKaaN26: evet yine yenimahalle...adresi ve kütüğü oraya aldırmayı düşüyorum

‏@sabangoksel: Yine ankara yenimahalle, şaşırdık mı? Şaşırmadık. Atilla kart'tan başka sesini çıkartan, gündeme getiren yok.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol