'SAKIN BENİ BIRAKMA MÜCAHİT...'

" Her yer otomobil doluyor. Yarı çıplak kızlar oğlanlar sarmaş dolaş. Yanlarındaki kıza sarılıp “Satarım vatanı senin şu gül memelerine güzelim!” diyorlar."

08 Ağustos 2015 Cumartesi 00:03
'SAKIN BENİ BIRAKMA MÜCAHİT...'

Aydınlık Gazetesi Yazarı Rıza Zelyut, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaşanan intihar eylemi gecesi İstanbul Sarıyer'deki Gümüşdere Plajı'nda yaşananları yazdı. Zelyut, etkili kalemi ile içler acısı bu durumu şu şekilde anlattı:

" Günlerden cumartesi... Saatler gecelerde yürümekte. İki ayrı yerde iki olay: Birincisini iyi biliyorsunuz: Ağrı-Doğubayazıt’ta... Karabulak Jandarma Karakolu... Barış ve demokrasi elbisesi giydirilmiş teröristler, bu küçücük şehirde tam 2 tonluk bomba yapıyorlar. Sonra bu bombayı bir traktöre yüklüyorlar. Direksiyona bir fedailerini oturtuyorlar. Bu canlı bomba, sürdüğü traktörü, karakolun önünde patlatıyor... Kendisi havaya uçuyor ama 2 asker şehit oluyor, 4’ü ağır 31’i de yaralanıyor.

Çözüm Süreci denilen ihanet uğruna... “Analar ağlamasın!” yalanı uğruna halkın çocuklarının kanı akıtılıyor; kimsenin kılının kıpırdadığı yok.

Aynı saatlerde İstanbul-Sarıyer’deyiz... 1960’larda Yeşilçam filmleri de çekilen Gümüşdere köyü plajı... Arkası ormanlık, önü deniz; ince kumlarıyla ince bir plaj... Halk plajı olarak çalışırken burayı köylünün elinden aldılar; 4 parçaya ayırıp üst tabaka emrine verdiler; halka kapattılar.
Bu plajlardan birisi, gece kulübü gibi işletiliyor. Yeri göğü inleten müziği ile çevrede yaşayanlara da uykuyu haram ediyor. Fakat, jandarma dokunamıyor; kaymakamlık bir şey yapmıyor. Güya vilayetten izin alarak festival yapıyormuş...
Doğubayazıt’ta bomba yüklü traktör Karabulak Karakolu’na doğru giderken aynı saatlerde İstanbul’un değişik yerlerinden yola çıkan yüzlerce otomobil de Karadeniz kıyısındaki bu plaja akıyor.
Her yer otomobil doluyor. Yarı çıplak kızlar oğlanlar sarmaş dolaş. Gecenin karanlığında; arkadaki ormanlık alana doğru gidenler... Arabada sevişenler... İçki ve diğer keyif vericiler denetimsiz kullanılıyor. Çünkü, buraya gelenlerin internette yazdıkları gibi, bölge onlar için “kurtarılmış bölge”.
Doğubayazıt’ta bombalar patlıyor.
Sarıyer Gümüşdere’de ise bomba gibi müzik patlıyor.
Kızlı oğlanlı gençler şiddeti giderek artan müzikle kendilerinden geçiyorlar.
Doğubayazıt’taki oğlanlar bombalarla parçalanırken buradaki oğlanlar; kızlarla ve keyif vericilerle zevkin doruğunda geziniyorlar. Yanlarındaki kıza sarılıp “Satarım vatanı senin şu gül memelerine güzelim!” diyorlar.

Gecenin karanlığına gömülmüş bir otomobilde, uçları artık yumuşamış terli memelerini ince bluzun içine koyan kız, oğlana soruyor:
“Nerelisiniz?”
“Niyorklu!”
“Anlamadım Mücahit!”
“Babam ayarlamış; annem beni Niyork’ta doğurmuş. Ben doğuştan Amerikan vatandaşıyım. Abim Cahit de öyle...”
“Desene Türkiye karışırsa çeker oraya gidersin...”
“Giderim elbette güzelim. Benim canım tatlıdır. Giderken seni de götürürüm...”
“Sakın bırakma beni Mücahit!”

AKİLLERİN ÇOCUĞU BUNLAR
Karakollarda bekleyen gençlerin babaları ne kadar birbirlerine benziyorsa bu kaçak diskotek plajdakilerin babaları da o kadar birbirlerine benziyor.
Hepsi de AKP iktidarına bir biçimde eklemlenerek zenginleşmiş; semirmiş.
Avrupa’yı ve özellikle Amerika’yı çok seviyorlar.
Gerektiğinde de dindar görünmekten çekinmiyorlar.
Vatanmış, bayrakmış, milli onurmuş vız gelip tırıs gidiyor.
Atatürk’e, Türk ordusuna ölümüne düşmanlar...
Tıpkı 1920’lerin işgal İstanbulunun işbirlikçileri gibi...
Bunların oğulları, kızları da elbette ki kendilerine benzeyecek...
Vatan uğruna can veren gençlerin üstüne gülecekler. “Şeref ekmek bulamazken şerefsiz patlayıncaya kadar yiyecek.” Yine de az diyecek...
Ağabeyleri Ahmet Altan gibi, “Satarım vatanı bir kadın memesine!” deyip ona yapışacaklar.
Bu özel dünyadan habersiz yaşayan; sömürüldüğünün, hatta öldürüldüğünün bile farkında olmayan Türk halkı ise bu rezil sistemi yaratanı peygamber gibi kutsayarak her şartta oyunu ona verecek...
Ama bir an gelecek ki bu zaman duracak...
Kıyamet suru üflenecek!
Üfleyen de millet olacak...
“Allahu ekber!”"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.08.2015 02:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol