'PROMETHEUS' ÇOK KONUŞULACAK

Hayatın başlangıcını araştıran ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadığı esrarengiz olaylar zinciri.

01 Haziran 2012 Cuma 13:32
'PROMETHEUS' ÇOK KONUŞULACAK

 ''Dikkat Aramızda Bebek Var'' 

Aşk, bağlılık, annelik, fedakarlık konularının işlendiği film, Eliette Abecassis'in romanından yönetmen Remi Bezançon ve Vanessa Portal tarafından uyarlanmış duygu yüklü bir dram. Toronto Film Festivali'nde de gösterilen yapım, iki insan arasındaki yoğun bir beraberliğin kişileri nasıl ve nereye kadar değiştirebileceğini sorguluyor.
 
''Arıza Aşk''
Günlerinin büyük bölümünü ateşli silahlarla oynayarak geçiren iki sıkı dostun hikayesini anlatan aksiyon filmi ''Arıza Aşk'', beyazperdeye gelecek. 2011'de Sundance, Fantasia, Sitges film festivallerinde gösterilen film, aşk, sevgi, nefret, ihanet kavramları çerçevesinde gezen fantastik bir film. Yönetmenliğini Evan Glodell'in yaptığı filmde başrolleri Evan Glodell, Jessie Wiseman ve Tyler Dawson üstleniyor.
''Pamuk Prenses ve Avcı''
Kristen Stewart'ın Pamuk Prensesi, Chris Hemsworth'ün avcıyı ve Charlize Theron'un kötü kalpli kraliçeyi canlandırdığı fantastik macera filmi ''Pamuk Prenses ve Avcı'', bu hafta sinemaseverlerin beğenisine sunulacak bir diğer yapım. Filmde, kötü kalpli kraliçenin sonsuz güç için yeryüzünde kendisinden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prensesi ortadan kaldırmak için yetenekli avcıyı zorla görevlendirmesini ve Pamuk Prenses'in kendisini öldüremeyen avcıdan savaş sanatı eğitimi alarak halkını karanlıktan kurtarmak için mücadeleye girişmesi işleniyor. Alice Harikalar Diyarında filminin yapımcısı Joe Roth'un da yapımcıları arasında yer aldığı film, Pamuk Prenses masalını fantastik bir boyuta taşıyor. Ödüllü reklam filmi yönetmeni Rupert Sanders'ın ilk sinema filmi olan yapımın senaryosunda ise Hossein Amini ve Evan Daugherty'nin imzası var. Film ABD'de ve Türkiye'de aynı günde gösterime girecek.
''Prometheus''
ABD yapımı bilimkurgu, korku türündeki ''Prometheus''un yönetmenliğini bilim-kurgu türüne dönüş yapan kült yönetmen Ridley Scott üstleniyor. Filmde, hayatın başlangıcına dair araştırma yürüten bir ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadıkları maceralara odaklanılıyor. Çekimleri gizlilik içinde yürütülen yapımın orijinal hikayesi Jon Spaihts tarafından yazıldı ve daha sonra Lost'un senaristi Damon Lindelof'un elinden geçti. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol