PLAJLAR HAREKETLENDİ

Sıcak havayı fırsat bilen turistler, plajlarda güneşin ve denizin keyfini çıkardı.

20 Mart 2012 Salı 11:22
PLAJLAR HAREKETLENDİ

 TÜRKİYE'nin doğu illerinde kar halen etkisini sürdürürken, turizm merkezi Antalya'nın Alanya ve Kemer ilçelerinde yazı aratmayan günler yaşanıyor. Sıcak havayı fırsat bilen turistler, plajlarda güneşin ve denizin keyfini çıkardı.

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya'da tatilciler deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Temiz denizi, güzel havası ve eşsiz doğasıyla turistlerin vazgeçilmezi haline gelen Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, hava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının 18 dereceye yükselmesi üzerine tatilciler soluğu sahilde aldı. Çoğunluğu Kuzey Avrupa ülkelerinden gelen turistler, Kleopatra Plajı'nda deniz keyfi yaptı. Sıcak kumlara uzanarak güneşlenen tatilciler, serinlemek için mavi sulara atladı. Zaman zaman sahilde koşan, bazen de kuma gömülen tatilciler, uzun süre yüzdü. Norveç’ten tatile gelen bir çift ise güneş ve deniz keyfini öpüşerek çıkardı.
KEMER'DE ŞEZLONGLARDA YER KALMADI
Kemer İlçesi'nde ise yaz günlerini aratmayan görüntüler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 21 dereceye ulaştığı ilçede, çoğunluğu yaşlı yabancı turist, plajlardaki şezlongları doldurdu. Özellik Almanya, Rusya ve Norveç'ten gelen turistler, gün boyu güneşlendi. Bazı turistler ise sahil yerine tatil yaptıkları otellerin havuz başında zaman geçirmeyi tercih etti. Turistler, vakitlerini yüzerek, kitap okuyarak ve sohbet ederek geçirdi.
Antalya Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığı hafta sonuna kadar artarak devam edecek.

DHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol