'PINAR ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDELİM..'

Karşıyaka basketbol takımına ‘Pınar’ markasıyla sponsor olan Yaşar Holding’in yönetim kurulu başkanı Selim Yaşar, referandumun ardından paylaştığı ‘Evet’ mesajı nedeniyle Karşıyakalı taraftarlarla karşı karşıya geldi.

19 Nisan 2017 Çarşamba 16:07
'PINAR ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDELİM..'

Facebook’tan ‘EVET doğru karar veren Türk halkına şükranlar’ paylaşımında bulunan Yaşar, Karşıyaka ilçesinin referandumda yüzde 83.2’yle ‘Hayır’ dediğini hatırlatan yeşil-kırmızılı taraftarlarla girdiği tartışmanın ardından bu mesajını sildi.

Bir arkadaşının mesajını silmesini eleştirmesi üzerine, “Karşıyaka zarar görmesin diye silmiştim, 45 milyon borcu olduğu gibi biline” diye yazan Yaşar, bir başka takipçisinin, “Siz Karşıyaka’yı düşünmeyin, Yaşar Holding’i düşünün” mesajına ise, “En yüksek Hayır Karşıyaka’dan YH (Yaşar Holding) düşünüyorum ve Ankara ile ters düşmemek için sponsorluğu yeniden gözden geçirmek gerekli” yanıtını verdi.

Bu tehdit üzerine Twitter’da #PınarÜrünleriBoykot kampanyası başlatıldı..Yaşar Holding açıklama yaparak Selim Yaşar’ın kişisel görüşlerinin Yaşar topluluğunu bağlamadığını söyledi.


Tepkiler çığ gibi büyümesi üzerine Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar bu sabah özür mesajı yayınladı. Selim Yaşar, Facebook hesabından bu sabah paylaştığı mesajda, ’Karşıyaka Spor camiasından özür dilerim, ben kimseyi kırmak istemem ve herkesin kararına saygılıyım’ ifadesini kullandı. Ancak Yaşar’ın özrü tepkileri dindirmedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol