Pes! Çocuklara Namaz Rüşveti!

Adana'da yaz Kur'an kursu, 40 gün namaza aralıksız gelen çocuklara tablet, bilgisayar, çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verdi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 01:10

Çocukların özgür iradesiyle hareket etmeleri gereken hassas bir konuda, Uluyol Camii'sindeki Kur'an kursunun eylemi adeta dinde rüşvet izlenimine yol açtı.

Adana Uluyol Camii'ndeki yaz Kur'an kursuna katılan ve 40 gün aralıksız 5 vakit namaza gelen öğrencilere, tablet, bilgisayar, çeyrek altın ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi'nde bulunan Uluyol Camii'ndeki yaz Kur'an kursuna katılan öğrencilerin namaza teşvik edilmesi için 'Aralıksız namaz kılma' kampanyası başlatıldı.

Kampanyayla Kur'an kursuna katılanlardan 40 gün aralıksız 5 vakit namaz kılan 40 erkek ve 8 kız öğrenci, tablet bilgisayar, çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verildi.Uluyol Camii'nde düzenlenen ödül törenine Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, cami imamı Adil Satan, din görevlileri katıldı.

40 GÜN ARALIKSIZ NAMAZA GEL...TABLET, BİLGİSAYAR VE ÇEYREK ALTIN KAZAN

Kaymakam Sarı, çocukların camilerle buluşmasının çok anlamlı olduğunu belirtirken, böyle etkinliklerin, birlik ve beraberliğe zemin hazırladığını kaydetti

Cami imamı Satan ise Çocukları camiye alıştırmak, cemaatle bağlarını güçlendirmek ve namaza alıştırmak için 'Ne yapabiliriz' diye düşündük. Böyle bir proje fikri doğdu. Duyurusunu yaptık, büyük ilgi gördü.

Ödül töreni tablet bilgisayar, çeyrek altın ve hediyelerin dağıtımıyla son buldu. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
selçuk 2018-08-16 08:26:39

şu haberi yapan kişiye yazıklar olsun