ÖZAL'IN ÖLÜM NEDENİ KESİNLEŞTİ!

Özal'ın naaşına yapılan otopsi sonucuyla ilgili gündemi sarsacak bir bilgiyi köşesine taşıdı ...

09 Kasım 2012 Cuma 13:48
ÖZAL'IN ÖLÜM NEDENİ KESİNLEŞTİ!
Yapılan incelemede "çok kuvvetli bir zehir"in varlığı tespit edilmiş. Bu bilgi devletin üst kademeleriyle paylaşılmış. Şüpheye yer bırakmayacak şekilde inceleyin talimatı sonrası Adli Tıp Kurumu 'nda 4 ayrı ekip kurulmuş. Bu 4 farklı ekibin çalışmalarından çıkan sonuç: "Kesinlikle zehirlenmiş."
 
Geçtiğimiz günlerde Bugün Gazetesi'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal 'ın zehirlendiğine dair haberi gündemi sarsmıştı. Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında bu haberlerle ilgili çok çarpıcı bir bilgiyi daha paylaştı.
 
Fatih Altaylı'nın Özal'ın zehirlenmesiyle ilgili yazısından bir bölüm;
 
Adli Tıp Kurumu, cesette ve alınan parçalarda yapılan incelemelerde daha ilk etapta "çok kuvvetli" bir zehrin varlığını tespit etmiş.
 
"Zehirlenme " çok kesin olarak ortaya çıkınca Adli Tıp Kurumu'nda ciddi bir panik ortaya çıkmış. İlk bulguları devletin en üst düzeyiyle paylaşmışlar.
 
Gelen yanıt, "En küçük detaya kadar inceleyin ve şüpheye yer bırakmayacak bir kesinlik ortaya koyun" olmuş.
 
Bulgular çok kesin olmasına rağmen yine de en küçük detayı atlamamak için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda 4 ayrı ekip oluşturulmuş. Bu 4 farklı ekip, otopside elde edilen aynı parçalar üzerinde birbirinden bağımsız olarak çalışmaya başlamış.
 
"KESİNLİKLE ZEHİRLENMİŞ"
 
Bu ekiplerin çalışmalarının hepsi aynı sonucu vermiş: "Kesinlikle zehirlenmiş."
 
Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı'nın zehirlendiği konusunda hiç kuşku yok gibi. Şu anda araştırılan konu, bu zehirlenmenin "bir seferde yüksek bir doz" marifetiyle mi, yoksa "zaman içinde küçük dozlarla" mı meydana geldiği. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol